![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 560561562563564 1869> |
Автор | |||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...pazi da ne se zeznesh...posle kaj ke najdesh takva sportska masinka-6-to cilindrash MPI(Multi-Point-Injection)... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...e dobro... ![]() ![]() ...chuj mala, rechi chu ti tajnu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
well mnogu mi e zal za tebe iskreno, burek e najubavo jadenje na svet,a tamu nema
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() za well ![]() morav eden del za mene da si zemem ![]() Изменето од IQ - 18.Март.2008 во 23:50 |
|||
![]() |
|||
||
...eve se pakuem i trcham...ma pod uslov ti da me prechekash na aerodrom so podvezicite... ![]() ![]() ps.cveke ne treba, samo bonbonierite ke gi zeam... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...pizdooooooooooooooooo...ni edna... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ti samo dojdi ima i bonbonieri i cvekinja, se za tebe ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
![]() |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
||
![]() za grenny ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...a ako ja najdam Turchinkata, sho mesha u kujna...chochek Turski...sho praime togash a baba... ![]() |
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
denes e den za burek?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
||
...nemoj bre lepoto...nemoj srecho...nemoj danas... ![]() |
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
da ispravas krive drine, mozes doci do istine
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 560561562563564 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |