|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 107> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde...site se iznafukaaa breeeeeejjjj
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво фукачи . . . Ве нема нешто од сабајле . . . Како фукањето вчера . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve me. kako sto ti kazav, se uspav jas
vie gledam do kasno ste sedele vecer auuuu svaka vi cas turututka , kazi mu na MASTER deka na chatot e zakon , em mnogu pederi ima, em nema spienje po cel den p.s. Se nadevam deneska nema nikoj da me kopira i da vleguva pod moj nick oti doagja do zabuna , ne se znae dali sum ja ili drug peder |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko tebe . . . Mene ne me kopiraat . . . I toa e nesto . . . I zbunet ke dojt mozda nigde go nemat . . . Mona vecer ke se vidime ostaj ti drugo . . . |
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazi tuturutka, dogovoreno
samo MASTER da ne ni ljubomori |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej abe pederi...ja neam vreme..inace bi dosol na chatot...sea u skolo sum koga ke idam doma ke se uklucam na chatot da vidam so se slucuva tamu
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe peder, ja sega se pribrav doma, i eve samo malku na forum pa ke si sednam na chatot
aj se nadevam ke nacekam nekoj od vas |
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sum jas . . . Od ovde pravo na chat . . . Ajde site pederi zaedno . . .
|
|
STRUGA
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej..abe..nesto cudno se sluci...brzo mi gi otvara stranive..ama steta..ne znam kako da stignam do chatot...aj utre ke mi kazete
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASTER brat ke ides na chat.idividi.com.mk , ke si pises nickot i ke se zaebavame.
Jas i tuturutka vcera mnogu uavo si minavme na chatot, se nadevam vecer pak |
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mona samo nadezta ostana . . . Ama drug den . . . Mozda denes . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuturutka, nema problem
ja i ti veke vlegovme u shema, a MASTER i zbunet uste se mislat |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be...ne se mislam vekje...vleguvam u shemata...kolku e vlez?
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeeeeeeeeeee. kaj si be MASTER
abe cekaj , jas do sega spiev, pa sega ke sednam da vidam do deka sme so shemata a za tebe besplaten vlez , samo donesi si stol da ima na so da sednes |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |