|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 552553554555556 680> |
Автор | |
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP...sto li saka da smeni Babata? |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП
Зошто не оди да види во СДК |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP...zs Babeto se nervira za nisto? I sto mu fali na smajlito ? |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП
Не знам зошто сакав да сменам...подобро да си седам вака, да не стигнам до група...нов член |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП која е оваа на Сител шо беше пред малку и како се вика (ПРАВ МАЖ) и по изгледот и по говорот
памтам пред некоја година беше на МТВ заедно со Латас се контреа нешто (абе ќе се истепаа на емисија за малку од шо беа нервозни) |
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се прашувам... има ли крај на оптимизмот на нашата фудбалска репрезентација пред почетокот на секој циклус квалификации?
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП...како можев три пати исти пин(погрешен) да откуцам....му дозволив на банкоматот да ми ја лапне картичката.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Hakuna Matata
Група ZAOSTANAT Регистриран: 27.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prasuvam kolku se 2 babi i 2 zabi
|
|
Ситниците прават совршенство, а совршенството не е ситница. Затоа сметај го моето пријателство како дел од твојот живот.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП
Зошто на овој дожд оваа над мене во 3 и 40 истура вода на балкон?!? Треба да спијам бре...не ти да ме вознемируваш |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП дали е се во ред со неа
СП во какви филмови влегува оти неколку пати имам забележано дека гледа во нечиј профил малку подолго и СП да не сака некој да го направи љубоморен а нема потреба значи џабе ти е сестро..... џабе и вака ми е мнооооооооооооогу смешна ееееее старост лудост стари луѓе шо ќе се прави (и тие нејќат така) и СП дали и утре така ќе прави |
|
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp dali da si legnam da spijam
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП
Дали морам на секого да се правдам....за нешто?!? Дали можам да седам на форумот без некој да ме манијачи?!? Дали смеам да правам се што и другите прават тука, без да барам специјална дозвола?!? Зошто на некого му е гајле што прават другите, кога и самите не знаат што да прават?!? И зошто секогаш имаат поинакви размислувања...ни од далеку поврзани со реалноста?!? Ма што ги вртам, и така овие не се ....личности |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp zosto sekoj pat nekoj mora da mi go narusi raatot
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I SP
Sto mu e na pokerov?!? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 552553554555556 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |