|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 535455 |
Автор | ||
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 24.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мигрирај на Windows 7 или смени го торент клиентот :)
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го чекам компјутерџијата да ми се врати од одмор и да ми стави windows 7 .....Пробав со два торент клиенти, со Vuze i uTorrent и со двата беше ист случај.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам што точно си направил,и колку точно го опиша проблемот... Ама ако е зорт донеси го Скопје инаш гратис од мене осмица со точка еден. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Скопје да идам велиш а хахахахха, блиску бе
Ќе ми го опрај цел компјутер еден пријател другата недела, инаку фала за понуда де
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
Има една народна...
У Солуна динар сомуна, до Солуна сто сомуна. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го средив бе, сега е како што беше, шиба 300 на саат пак.
Иначе проблемот бил што сум направил несоодветен апдејт На грешки се учи ама
|
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доколку некој го има истиот проблем со торент клиентите, т.е. при нивна работа ја намалуваат брзината на аплодирање на страници на нет, нека инсталираат стара верзија на торент клиент.
Во мојов случај, јас инсталирав uТоррент v 2.2.1 build 25203 , ова е постара верзија ама според многумина најдобрата верзија на uTоrrent на сите времиња.
|
||
||
folf tdi
Нов член Регистриран: 25.Октомври.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
здраво на сите. ве молам дали некој може да ми помогне околу драјвери за windows 7 32bit i 64bit во врска за авто дијагностика на следниот модел KKL VAG-COM for 409.1 CE. ви благодарам и поздрав.
|
||
Внеси реплика | страница <1 535455 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |