IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5354555657 74>
Автор
Порака
angelmk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelmk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 03:15
Originally posted by brza brza напиша:

srodnosta retko ostanuva ista kako vo pochetokot!

со тек на време стареат луѓето ,мењат мислење ,добиват нови фикс идеи и нова сродна душа
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 16:09
a sto ako imam srodna dusa ama nemozam da bidam so nea,poradi niz na okolnosti koi ne sprecuvaat vo momentot da bideme blisu eden do drug,poradi predrasudi i stereotopi,poradi se sto ne tera da ziveeme vestacki,po navika,.....neznam sto dakazam...samo ke kazam..mojata srodna dusa ja najdov ama nesotanav so nea ,neporadi mene.ne poradi nego.poradi se ona sto ne terada da prestaneme da bideme nie....
Кон врв
soldier Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јануари.2006
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soldier Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 18:22
Nikako da ja najdam mojata srodna dusa,a jas sum covek sto se prilagoduva na se,bez predrasudi,iskren,simpaticen,mnogu devojki samo ja koristat mojata dobrina i ubavina i isceznuvaat,ponekogas mislam deka site zeni se k*rvi(neka me izvinat onie postenite)
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 19:13
Originally posted by soldier soldier напиша:

Nikako da ja najdam mojata srodna dusa,a jas sum covek sto se prilagoduva na se,bez predrasudi,iskren,simpaticen,mnogu devojki samo ja koristat mojata dobrina i ubavina i isceznuvaat,ponekogas mislam deka site zeni se k*rvi(neka me izvinat onie postenite)

Ne se raboti za postenje..... sekoja zena dlaboko vo sebe e na nekoj nacin k*rva......pa neli i mazite toa go sakaat, : 
kukla za nadvor...domakinka po doma  i k*rva u krevet...e toa e kompletna zena..LOLLOLLOLLOL

Ne znaes koga ke sretnes srodna dusa...mozebi koga najmalku ocekuvas.....

Za sekoe grnce ima kapace, veruj mi......
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 19:06
BAS SEGA NAJMALKU OCEKUVAM TOA DA MI SE DESI...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
bibe-amerika Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Февруари.2007
Локација: United States
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibe-amerika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 22:19

da ke ja najdes svojata srodna dusa ednas vo zivotot i na kraj izleguva deka ne moze da bide tvoja

Кон врв
zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 22:33

moram da te koregiram malce.  NE E STVARTA SAMO VO TOA DA JA NAJDESH SRODNATA DUSHA I STOP, SE ZASTANUVA TUKA.

MORASH DA SVATISH DEKA I TAA E DUSHA KAKO TEBE, I TAA IMA NESHTO SHTO SAKA, MRAZI I DRN DRN , ME RAZBIRASH NELI Wink
OK, let's START NOW
Кон врв
Veronika Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2007
Локација: Solomon Islands
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Veronika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 22:56
Originally posted by nedopirliv nedopirliv напиша:

a sto ako imam srodna dusa ama nemozam da bidam so nea,poradi niz na okolnosti koi ne sprecuvaat vo momentot da bideme blisu eden do drug,poradi predrasudi i stereotopi,poradi se sto ne tera da ziveeme vestacki,po navika,.....neznam sto dakazam...samo ke kazam..mojata srodna dusa ja najdov ama nesotanav so nea ,neporadi mene.ne poradi nego.poradi se ona sto ne terada da prestaneme da bideme nie....

ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

celosno se soglasuvam
Nekoi luge ja smetaat za mudra onaa kniga koja najmalku ja razbiraat...
Кон врв
bogoevska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Февруари.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bogoevska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2007 во 16:10
koga najmalku ke se nadevas, taa tebe ke te najde!Smile

Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2007 во 17:14
Originally posted by bogoevska bogoevska напиша:

koga najmalku ke se nadevas, taa tebe ke te najde!Smile

Thumbs%20Upi jas taka mislam
Кон врв
strurcence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2007
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strurcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 19:48
Srodnata dusa se pojavuva vo onoj moment koga ti ke prestanes da ja baras, koga ednostavno ke ti se smaci i ke se otkazes. Sledniot mig taa ke te iznenadi so svoeto pronaohanjeTongue
Сега знам дека нисто незнам!

Кон врв
antares Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Февруари.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antares Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 21:51
Originally posted by maja maja напиша:

[QUOTE=natalija] Srodnata dusha se naoga ednash vo zivotot...
Koe e vasheto iskustvo?

Veruvav deka ja najdov svojata srodna dusa,i veruvav vo ona:dve tela a edna dusa, i smetav deka postoi, no ne bilo taka.
Zarem pogresiv vo procenkata, i idealizirav, mozebi?!
No znam deka zasluzzuvam da bidam so licnost koja ke ja definiram kako srodna dusa, ne poradi terminologijata, tuku poradi znacenjeto, da bides so nekoj koj ke te saka i ke go sakas, ke davas no i ke dobivas , i ke bides srekjen i ispolnet.Mozebi zvucam pateticno no sakam da veruvam deka postojat lugje koi ke napravat dovolno i ke bidat dovolni za da posakas momentot da sopre, i koi ke mozes da gi definiras kako srodna dusa.
Ne mislam deka e eden i samo toj na ovaa planeta.
Samo treba da se veruva, i da se zivee so polni gradi i cista dusa, vo sprotivno ke propustime mnogu.
antares
Кон врв
lilit Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2007 во 17:14
Da, mislam deka e bitno da imas srodna dusha.
Od moe iskustvo dolga vrska ne znaci spoj na dve srodni dushi.

Vsusnost veke ne veruvam vo dolga ljubov.
Confused
Lilith
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2007 во 21:41
kolku e podolga tolku e i porizicna..

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5354555657 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.