|
EURO 2008 |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 79> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од xxll - 19.Јуни.2008 во 18:22 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brm brm brm .... se sami vulgarnosti ... dokaz za ona sto go zboruvam ..... divo pleme na koe vprocem i ne mu e mestoto vo evropa ... ni geografski ..... od anadol pa nadolu tamu ..... aziski kup ..... a ne evropsko prvenstvo .... sudir na dva sveta ..... turcija i fudbal kako da vidis magare da sviri voena muzika .... svasta ...... mizerija ... sto li uste ovaa evropa ce e snajde ? .... kakva li uste posast ? ..... c - c - c - c - c
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KAKO NE TI STRAM BE MIROSLAV STVARNO POKAZA DEKA SI NAJ NE KULTUREN NA FORUMOV.DOSTA BE GI PROVOCIRAS LUGETO SAMO
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi sega ..... jas najnekulturen ... sramota ... nitu spomenav polov organ , nitu necija pobliska familija ... i vamu , jas vinoven .... a ti be torbesh eden , so se lozis tolku na turcija ? .... ne mozes da bides turcin od prosta pricina sto si Makdeonec ... bez razlika na verskoto ili seksualnoto ( tuka vece se znae kakvo od pricina sto turcite se meraklii na krastavici ) .... pa i samiot xxl te negira kako turcin .... navivaj si za alemanija esti , italija .... so se drobes mojke so turcija ....
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
до некаде ги сваќам членовиве што реагираат така спрема Миро..ама и морам да признаам дека ме смее
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако зборуваме за Хрватска- Туркия
мислам дека Хрватска ке иде напред |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama jas ne izmisluvam nisto ... i ne zboruvam lagi .... se sto kazav e vistina ..... nitu pak vo nekoj moj post spomenav razno razni polovi organi i slicni nesta ..... a uste pomalku pripadnicki na ponezniot pol od odredeni semejstva i vozrasti ... sepak , ne mi lici ... ne sum turcin
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ах друже некогаш и вистината е штетна нели......мене само што ми наштети една таква
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
камо да беше така...туку ај назад на тема...
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj ... pisi ti prva |
||
Внеси реплика | страница <1 5354555657 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |