|
Глупо прашање -> Глуп одговор |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 60> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti e mnogu vrukina pa ne se cisti sega
zasto neboto e sino?? |
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako e po pravikno da se kaze:sirenje ne mi se jade ili ne mi se jade sirenje?
Odgovor:kato ne ti se jade sirenje ,mi jadi ush*te
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srcule treba da odgovoris na moe prasanje zasto neboto e sino-plavo...pa posle tvoeto prasanje so sirenjeto?? ama nisto ne razbiram ako ne ti se jade da gi jade usite?? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti e pretepano od angeli zasto kit ima fontana???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Attraction
Група Регистриран: 22.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа што нема славина
Зошто бог не создал? |
|
Attraction is not a choice
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа што тоа е чистата волја Негова.
Дали постоиме кога не мислиме? |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislime zatoa ne postoime.....
zashto pishuvame so race a ne so noze ?? |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прстите на рацете се подолги
Зашто растат влакна на нос?
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rastat vlakna vo nos ???
zs koga ne mozesh da se pochesas dole .... da se pochesas gore... zosto spieme horisontalno?? a ne vertikalno??aa?? |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa sto sme luge , a ne konji...konjite spijat stoecki
zosto lavovite imaat krzno? ne im e zesko?
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku?
- 13 a sto 13 -a sto kolku? |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ke stavis slon vo fiko od 3 potezi
1.ja otvaras vratata 2.go stavas slonot 3.ja zatvaras vratata...... kako ke stavis zirafa u fiko od 4 potezi... 1. ja otvaras vratata 2.go vadis slonot 3.ja stavas zirafata 4.ja zatvaras vratata a kako ke znais kaj se izlezeni u grad zirafata i slonot,,??ke vidis kaj e parkirano fikoto |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be glen i mimikrija vie davate tochni normalni odgovori...
shtosot na igrata e da dadete glupi odgovori eve lavovite imat krzno .....oti ne nosat sandali !! gledate vo kontekst e odgovorot ama e glup zoshto ustata koga se smeeme se shiri horizontalno?? a ne se shiri vertikalno??aa? Изменето од bijonse1 - 27.Октомври.2009 во 12:24 |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sorry, izgleda ne me biva za glupi odgovori
e pa.. ne se siri vertikalno.. zatoa sto na nosot ima vlakna . sega e ok???
|
|
Внеси реплика | страница <1 5354555657 60> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |