|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 547548549550551 717> |
Автор | |||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
....ti mamma taka...e jas ushte oci ne otvoreni..pravec ...kujna...pa gezveto vo raka...voda..kafe... na plotna... fildzanot spremen..uklucuvam kompjuter... i edno pola saat..rezonanciram...polu budna polu spiecka ... denot go pocnuvam so...
Изменето од mamamd - 27.Август.2008 во 14:25 |
|||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Hahaha,...ne izbegnuvam ni jas vakov zdrav zivot
no,..navika si e navika.....rezoniram otkako ke se "otkocham" od spienjeto |
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...eh taa navika...
|
|||||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
.. nema nishto poplemenito od ova zivotince... covek moze so saati da gleda vo slikava i da gi zamisluva site onie atrakcii koi e sposobno da gi izvede... i taka na umornoto lice na rezonatorot se javuva nasmevka... gushka za delfinot i za postavuvacot na ovaa pozitivna energija...
|
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Драги мои....
Се радувам што гледам дека резонанцијава...повторно заживеа...
Посебно ми се допаднаа постовите на Џејмс и на Моира....
И јас мислам дека...треба оптимистички да се дејствува....затоа што
цврстината на карактерот....се согледува токму во моментите кога...
....демнат....негативностите.........
|
|||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
... ptica koja ne moze sama..umira od taga...
|
|||||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Сакам да си ги поздравам резонаторите..убаво се друзевме до сега и мислам дека нема причина друзбата да престане...Резонанцијата навистина доби поинаково руво, но се менува па и ние....
|
|||||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ви благодарам на убавите забелешки Мамамд и Блашка... Убаво си ја протолкува сликата Мамамд ... токму затоа и го поставив делфинот... како симбол на интелегенција, добрина и емитер на позитивна енергија.... Често пати знам да кажам... Јас досега не сум видел ниту еден лош делфин....... Поздрав до сите резонатори...... |
|||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Добродојдовме назад...летото привршува...одморите истотака...полека ама сигурно се враќаме пак овде ...да ја споделиме насобраната позитивна енергија...Се радувам што ве гледам пак |
|||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
... srceto polno... tuka sme... uzivanje... iiii abe ne me karajte... sea keif mi e... gledajte...blashketo... mi gi cita mislite...samo shto jas od sabajle neam vreme za karmin...
Изменето од mamamd - 28.Август.2008 во 08:33 |
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мамамд ...МОЈА.....колку ми недостасуваше...само да знаеш..
|
|||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Поздрав до моите позитивни резонатори..... |
|||||
Внеси реплика | страница <1 547548549550551 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |