|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика | страница <1 545546547548549 563> |
Автор | |
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе го заобиколам (или ќе го прескокнам, зависи како е полесно) и ќе појдам до кај Фолки за да ме земе и мене
|
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тетоважата ти е илустрација или БУКВИ?
ќе го земам, од школо... да не му студи... |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ke dojdam tamu da mu pravam drustvo
|
|
vivi
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ја задржам да не оди
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ја однесам на лизгалиште
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ja pokanam na koncert
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ја прифатам поканата
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
елече плетено ќе и дадам да не и студи
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас нејзе калци да не и измрзнат нозете
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе и побарам уште еден пар
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе и изнајмам скии на вода
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ја викнам за друштво
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke gi vlecam so camecot
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шанса нема...сака да ни се смее
|
|
Внеси реплика | страница <1 545546547548549 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |