|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 545546547548549 680> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...зошто го нема
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kogo go nema be
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп... да му кажам ли бе
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kazi mu
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP....mora le da bide tolku baven.....ko zelka e
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj be
|
|
zverka_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP... kogo prasuva i za kogo prasuva
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zelka - ova flora ili fauna e
|
|
zverka_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP treba li odgovoram tuka i da bidam off ili da odam vo SDK za da ti kazam
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sp..kako moze da bide tolkav idiot,..a, seushte mlad?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glej sega, nema potreba da odgovorish vo temata Sakam da prasham bez da si of topik a golem strav od oftopici be maa ne boli - eve jas redovno gi koristam Ta eve znachi kako sepocedira - pokazuvam: "Se prasham dali da mu odgovoram deka zelka e flora?" eve - prashash li se - prashash se ontopik li si - ontopik si moderatorkata hepy li e - hepi e volkot cel li e - cel e |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj be |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП
Што има во овој ^^ што ме тера да се по навика |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam - jas sekogash proveruvam dali site kapi sa mu na mestoto - da ne se suchi nekoj kuturen incident |
|
Внеси реплика | страница <1 545546547548549 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |