|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 545546547548549 1364> |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......ooooooo çestito Fiks
aj ne te prasuvam kako ti e
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ти кажам марија секако.
цел ден денеска го прележав во кревет,не ни станав од што имам криза,да не требаше да идам на работа ќе продолжев да лежам. 1.не можам да јадам. 2.нервозен сум многу. 3.глава ме боли. 4.се тресам сиот. 5.желудник ми се превртува,повраќав прееска. 6.кога ќе видам некој со цигара ми ида да му ја земам и да ја изедам. 7.ќе експлодирам. 8. 9........................................... па види сега пресметај како ми е после активно пушење цигари едно 10 години,по две кутии во денот. ми се чини ќе умрам. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......deja vu.....aj posle ovoj period ,ke dojde periodot koga ke se preselis vo kujna ,a friziderot ke ti bide najdobar drugar
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...velat mazite bile po golemi korkaci... site gi otkazaa cigarite...bravo pushacki.......poleka poleka tuka kje ostaneme zensko drushtvo...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не си свесна како се чувствувам мамичке
на работа дојдов без пари,само за да не купам цигари случајно. Изменето од fiks - 14.Ноември.2008 во 18:00 |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...maci se malku milo... mozebi i kje izdrzish..posle kje si zemesh nevesta shto pushi...kje gi troshi taa parite shto ti kje gi zashtedish.... ova od iskustvo...moeto libe ne pushi...pa jas moram po dve kutii da tegnam... zaradi aritmeticka sredina
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а не мамичке,мојто либе нема да пуши ако јас ги откажам цигарите....ке ја одвикнами неа ако треба..... пред неколку дена правев пресметки за тоа колку пари трошам за цигари и кафе во месецот...излезе дека ми одат во бунар од 4 до 5 илјади денари месечно... а јас земам плата 9000 денари...еј 9000 денари,да му ебам платата |
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... zatoa mamino otkazi gi... mojata majka mene mi vika so tie pari da sum si kupela cokalodo... a jas kutrata pazam da ne se zdebelam
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе чоколадо,какво чоколадо,немам пробано може два или три месеци...што ке ти тоа....
пази мамичке на килажа,со тоа играње нема,многу е лесно да се добијат килограми,ама е ептен тешко да се изгубат |
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... moreee kako ne bi i prostila na edna bajadera....
|
|
trajkovskamila
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pokusavam da gi ostavam
|
|
mila e srcus
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не пушам цигари 5 ден
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 545546547548549 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |