|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 543544545546547 717> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро вечер.....на сите........мамамд....сакаш да ти кажам
за денес што кажуваат ѕвездите.....иако јас...никогаш
не верувам во ....тоа...........
...за промена...мислам ....да не си ми толку замислена....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Деновиве........едно вакво ....место...добро би ни дошло...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... blashke... nemoj ti taka...nema shala so tie raboti... zamisli da mi ponudat ministersko mesto... i jas da prifatam....onaka po dolgo ubeduvanje... nema da ti bide zal... koj be mili moi tuka ke ve masira... gnjavi...
...kazano mi e mene milo IQce se...odamna jas kapitulirav.... a za kafe..vo sekoe vreme.... a moze da si ponesam i cigari.... Изменето од mamamd - 14.Август.2008 во 23:05 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Денес...мамамд...
покажуваш подготвеност за елиминирање на сето она
што се покажа како непродуктивно и проблематично....
аналитичкиот пристап и вербата во сопствените вредности
се клучот на успехот......кај тебе.......
така да ....ако ти се понуди ...министерско место.....
ти ќе знаеш....што ...треба да ...направиш....
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PROTESTIRAM!!!!
protiv toj sto go nalutil i go izbrkal Marco od forumov.
go poznavam mnogu dobro i znam deka nikoj povekje od nego ne go zasluzuva prisustvoto tuka. Duri ni vie, vasi visocestva!!!
Ne e fer!!!
Ednostavno, ne e fer!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може да прашам кој тоа го избркал марко антони од форумов?
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кејт...и јас ....се придружувам кон....
ПРОТЕСТОТ......
и посакувам...височествата....што побрзо да се ....приземјат....
или да паднат сосема....најдолу......
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... kejt... so protesti... nishto...moli se...jas se molev...pishuvav deka mi nedostasuvaat.... blashka...marko... sun... i eve blashka se vrati... sega e na red marko... mislam deka ke se vrati... ne moze toj bez nas... sigurno ke se seti deka doaga 1 septemvri... i deka jas treba da dadam tema kako go pominav letniot raspust... a ako ne e tuka marko da me potseti na berenjeto slivi... ke zabegam..ke zaboravam...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке сакате да ми објасните за што се работи?
Кои се тие височества? |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ova mesto go narekovme REZONANCIJA tokmu zaradi pozitivnata klima koja vladee tuka... rezonancirajte... cekajki go marko... ubedena sum deka ke se vrati...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...многу негативно за еден резонатор на пваков начин да резонира... ...anyway, поздравче... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро....на сите резонатори....што беа ...и што сеуште
се присутни на резонанцијава.....посебно поздрав до ....
Марко....сончевата девојка....и денес до мојата ....мамамд.
Ѕвездиве денес ми кажуваат....
да имам трпение и да се дистанцирам од штетните влијанија
исто така да ги избегнувам и недобронамерниците....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro utro dobri luge... mamamd beshe prv den na rabota...dzirna i se vrati.... od ponedelnik go zagreva stolceto...da ne ja povtori godinata... inace... okolu shtetnoto vlijanie na UV zracite... blashke...zatoa pametni luge izmislile sredstva za zashtita...
|
|
Внеси реплика | страница <1 543544545546547 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |