IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 543544545546547 717>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 22:59

Добро вечер.....на сите........мамамд....сакаш да ти кажам
   за денес што кажуваат ѕвездите.....иако јас...никогаш
   не верувам во ....тоа.....смеење......
   ...за промена...мислам ....да не си ми толку замислена....намигнување  големо%20гушкање
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 23:03
... Деновиве........едно вакво ....место...добро би ни дошло...намигнување

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 23:03
... blashke... nemoj ti taka...nema shala so tie rabotiгазење%20од%20смеење... zamisli da mi ponudat ministersko mesto... i jas da prifatam....onaka po dolgo ubeduvanjeнамигнување... nema da ti bide zal... koj be mili moi tuka ke ve masira... gnjavi...
...kazano mi e mene milo IQce se...odamna jas kapitulirav.... a za kafe..vo sekoe vreme.... a moze da si ponesam i cigariголема%20насмевка....

Изменето од mamamd - 14.Август.2008 во 23:05
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 23:15

среќа....Денес...мамамд...
            покажуваш подготвеност за елиминирање на сето она
            што се покажа како непродуктивно и проблематично....
            аналитичкиот пристап и вербата во сопствените вредности
            се клучот на успехот......кај тебе.......
            така да ....ако ти се понуди ...министерско место.....намигнување
            ти ќе знаеш....што ...треба да ...направиш....смеење
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 23:15
PROTESTIRAM!!!!
protiv toj sto go nalutil i go izbrkal Marco od forumov.
go poznavam mnogu dobro i znam deka nikoj povekje od nego ne go zasluzuva prisustvoto tuka. Duri ni vie, vasi visocestva!!!
Ne e fer!!!
Ednostavno, ne e fer!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 23:17
Може да прашам кој тоа го избркал марко антони од форумов?

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 23:19

Кејт...и јас ....се придружувам кон....

ПРОТЕСТОТ......

и посакувам...височествата....што побрзо да се ....приземјат....
   или да паднат сосема....најдолу......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 23:20
... kejt... so protesti... nishto...moli se...jas se molev...pishuvav deka mi nedostasuvaat.... blashka...marko... sun... i eve blashka se vrati... sega e na red marko... mislam deka ke se vrati... ne moze toj bez nas... sigurno ke se seti deka doaga 1 septemvri... i deka jas treba da dadam tema kako go pominav letniot raspust... a ako ne e tuka marko da me potseti na berenjeto slivi... ke zabegam..ke zaboravam... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 23:31
Ке сакате да ми објасните за што се работи?

Кои се тие височества?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 00:16
...ova mesto go narekovme REZONANCIJA tokmu zaradi pozitivnata klima koja vladee tuka... rezonancirajte... cekajki go marko... ubedena sum deka ke se vrati...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 00:23
Originally posted by blashka blashka напиша:

Кејт...и јас ....се придружувам кон....

ПРОТЕСТОТ......

и посакувам...височествата....што побрзо да се ....приземјат....
   или да паднат сосема....најдолу......

...многу негативно за еден резонатор на пваков начин да резонира...

...anyway, поздравче...среќа

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 07:35

Добро утро....на сите резонатори....што беа ...и што сеуште
      се присутни  на резонанцијава.....посебно поздрав до ....
      Марко....сончевата девојка....и денес до  мојата ....мамамд.големо%20гушкање

Ѕвездиве  денес ми кажуваат....
      да имам трпение и да се дистанцирам од  штетните влијанија
      исто така да ги избегнувам  и  недобронамерниците....среќа

Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 09:52

Добро утро...              

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 10:12
...dobro utro dobri luge... mamamd beshe prv den na rabota...dzirna i se vratiголема%20насмевка.... od ponedelnik go zagreva stolceto...da ne ja povtori godinata... inace... okolu shtetnoto vlijanie na UV zracite... blashke...zatoa pametni luge izmislile sredstva za zashtitaголемо%20гушкање...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 543544545546547 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.