|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 541542543544545 717> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... tuka jas veke jadenje ne sluzam..koj saka kafe na onaa rezonancija vo kujna... tuka ke zboruvame za misterii i za astrologija...
...koga sme kaj misteriite... dali ste cule deka vo Veles... se odi na Crna Voda... nad manastirot Sv. Dimitrija... na lekovita voda... do den denes ne e objasneto kako moze taa voda nekoi luge da gi izleci... ... |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
joj,...se naluti mama-va druga....
pa ne mi beshe namerata da kritikuvam...tuku,kako posle tolku jadenje i kafepienje ke bidete TOP |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар деннннн.....мами мои немојте да ми го кршите срцево....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве сега за сите по еден цвет..и пријатно попладне.....
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve,...i sladoled ke dAAm...samo da ne se luti
ono...ne bash ramnodushno,no ke dAAm |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... more...cveke...more cmokanje... a mito i korupcija vo forma na sladoled ne primam... jas reshiv... ke zboruvam za misterii...astrologija...abe zaboravivme se...jadi...jadi... gotovo so jadenje...fajront... ...
... shto kazuvaat zvezdite za vagite?... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj dobrovecher
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kaj si ti devojce?.... shto bidna so zvezdite...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѕвездите...денес за вага ..велеа вака ....
Успехот ќе го постигнете ако имате чувство
за колективна сорабортка, зошто ретко кој
останал на тронот, со манифестирање на
тврдоглавост, егоизам , суета....
Затоа покажете оти добронамерноста
искреноста и хуманоста, од секогаш ја
следеле вашата личност и направете нешто
позитивно за лицата кои ве опкружуваат...
Во секој случај, имајте на ум дека секој го
добива тоа што го заслужува...така што..
вложете во својата иднина........
мамамд....
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... dobro utro rezonatorki...i velish Blashke taka... zvezdite taka kazuvaat... zvezdite se sekogash vo pravo...samo shto od ova mnogu malku vazi za mene...jas ne sum na vrvot...na tronot... jas sum na sredinata...ni gore i dole...a za drugite...jas sekogash sum mislela za drugite...a mnogu malku za mene......no nejse...ubavo e da se znae... shto nosi denot......
|
|
f_frosina
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro vi utro stari i novi rezonatori. Citam ovie poslednite strani i se cudam. Ne bi sakala nikoj da bide navreden, ama vie ili ste zaboravile shto e rezonancata ili ne ste ni znaele koja e nejzinata cel. Zatoa ve zamoluvam vratete se na pocetnite strani od rezonancava i ubavo razmislete dali toa shto vie ovde go nudite e tokmu celta na istava.
Dobronamerno do site rezonatori Osobeno so pocit go pozdravuvam osnovacot na rezonancata MARCO ANTONY, se nadevam deka nema da se naluti za ova so go napisav, ama vetiv deka sekogas ke sedam od negovata desna strana , pa makar i po dolgo otsustvo i razmislete |
|
f_frosina
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... dobro utro frosina.... imash pravo... da ne zaboravame zoshto e otvorena rezonancijata... ... eve shto napishal marko na negovite pocetni strani... onaka od strucen aspekt za vagite...
Za Vaga: 1. boja koja ve odmara e lilava 2. muzika vo B-tonalitet (Ferus Mustafov – saksafon ili klarinet) 3. sreken den Ponedelnik 4. da se druzis so onie koi se vo znak Lav , so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Fevruari 6. imas bozestveno telo – duh – sedma cakra ... koj e tuka Lav... teshko mene... diplomatija... a marko...marko... shto rabota mi otvori... Изменето од mamamd - 14.Август.2008 во 07:38 |
|
Внеси реплика | страница <1 541542543544545 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |