![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 541542543544545 832> |
Автор | |
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk... smeni go dusekot
![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk poznato mi e toa custvo osobeno racete me bolele. se e toa od nedovolno razmrduvanje
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
sdk..Baska od zdrvena raka,polovina, grb
mi se pojavuvaat i drugi bolki vospalenie na nepcata,bubrezite,besikata,gloto......i so uste ne...........na apcinja sum cel mesec aman vise |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk ako ti kazam deka ista bev a otkako vezbam analgin obicen za glava se nemam napieno ke mi veruvas li?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
sdk ... aman be src kaj tebe ozbilno bilo
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Сдк...е озбилно е
се пореметив,веруј ми |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
sdk... ti od drugo se poremeti ... sega se setiv
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдк ...... еве ме опет
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk i mene
![]() |
|
![]() |
|
сдк ... добредојдовте
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдк ... не се тревожите ........ нема да останам долго
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк ... какво тревожење ... напротив ... ет и кафе ќе ви свариме
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
сдк на фејсбукон немат нишо па сега малу овде и на шетање
|
|
![]() |
|
сдк ........... матно се пишува доколку продолжат со ова темпо ........
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 541542543544545 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |