![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 539540541542543 717> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Резонатори милички...и јас се вратив свежа,одморена,со максимално наполнети батерии...
![]() ![]() ![]() Бидејќи сеуште сум на одмор,ви спремив на брзина една овошна торта и некое коктелче за да "ми се фати одморот" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() И ништо без задолжителното кафенце...На здравје! ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...fala biba
![]() ![]() ![]() zirkam od tarasa da te vidam... |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() Кај и да е уште малку и ќе ти запеам под пенџер. Ти спреми ли крпите да ти помогнам ако треба? ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Добре ни дојде Биба...и во резонанцијава....
Веднаш се гледа колку си одморена....
![]() Што спремање си...удрила..........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...meraba blashke... se odmori...pa sega rezonatorski... ni ja nema IQ da ne turi na tretman...
...biba mi zapea pod tarasa...onaka vedra...ubava...odmorena... ama ne mi praveshe drushtvo za kafe... drugpat ne mi bega... ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
...citam po spisok...
...rushka.... ![]() ...biba... ![]() ...blashka... ![]() ..angelina... ke dojde... ..IQ... ke dojde... pokasno... ...mamma... vo kujna ...sprema... |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() eve me i mene ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
... se vrativ samo da vi recam leka nok... da izgasnam kompjuter i da si legnam...
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
leka nokj mamamd
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
..leka nok.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
no problem
![]() |
|
![]() |
|
tref ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 539540541542543 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |