![]() |
|
Минатата ноќ I |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 100> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Седев дома и конечно го изгледав балканкан
![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Sonuvav mnogu loso.
Se razbudiv luta na edna licnost. Denes(pred malku)koga ja vidov uste i bev luta. Sto ti pravi sonot... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
minatata nok si pominav mnogu ubavo
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
shto zboruvash
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
bev na p**ka
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
cigare-migare taktika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
jas bev na vechera....
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja go praev ona sto go praev i minatata nok
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Бев во парк па после до аеродром пешки до Ваташа на марципан и после пак пешки до дома.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
возев ролери,па шетнав малку,па заглавив на интернет до 4ч
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
бев во парк и си поминав супер
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
izlegov malku vo grad na pivo i zaklucivme deka e mnogu dosadno , nemase picki , nemase alkohol i taka si sedevme ko ebani gazina nemo , se premislic i nekev pivo si poracav kisela voda , za inaet , posmatrajki po nekoja devojka po minik kako pominuva pred nas i si prajme filmoj , more so e da i go zakacam ova ona i takaaaaa zafrkavajki se so site polesno ni pominuvaa casovite
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
возев велосипед и заглавив на мсн,константно
|
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
ucev, dremev pred kompjuter i si legnav mn kasno vo 4 a stanav rano da polagam
![]() |
|
![]() |
|
green-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 74 |
se vozev so roleri-rolav,radi linija
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |