|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 525> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е само наше Скопје, тука ни е се
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zagrli me spasi me od tuge, umirem na tvoim rukama...
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LJUBOV I LJUBOV E SE SILA NA CELIOT SVET VO TVOITE OCI SUM SJAJ I KE TE SLEDAM DO KRAJ........
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro znam svaki dodir tvoj i glas , al gubim se kad vino popijem razum izgubim , sve zaboravljam i nista ne vidim pijan ti dusu otvaram |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep 'cause I miss you babe, and I dont wanna miss a thing. 'Cause even when I dream of you, the sweetest dream will never do 'cause I'd miss you babe, and I don't wanna miss a thing. |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Who knows where the cold wind blows,
I ask my friends, but, nobody knows. Who am I to believe in love, Oh, love ain't no stranger |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I opet se setim po ko zna koji put
zasto te onda nisam smeo a onda mislim ako te ponovo budem sreo zasto te onda nisam hteo |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко ми те*е узе Тамара, продала си сузе другима ночима ја сањам твоје кораке, куда иду изгубљене девојке? |
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'll be flying to the moon and back if you be my babe...
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОЈА, моја, ти си гитара МОООЈА ти си ГИТАРАА без престан да свирам само би барал ! |
|
SkorpijA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A gde si ti ljubavi, a gde si ti da sebe pruzis mi, a gde si cvete moj suze mi oci kvase...
|
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Here I go again on my own
goin' down the only road I've ever known. Like a drifter I was born to walk alone. An' I've made up my mind, I ain't wasting no more time. |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U tvome telefonu moga imena nema mesto broj musko je ime da te ne provali zena i kad ti poruke pisem pisem u muskom rodu da tako budem ti blize kad s tobom biti ne mogu.... |
|
Внеси реплика | страница <1 5253545556 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |