|
Изградба на црква на плоштад Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 114> |
Автор | ||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ova pojke mi de dopagja
moit kje go smenat planot |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е, токму тука е разликата меѓу тебе и мене. Јас се грижам кој што ќе рече, посебно ако некој ме осуди за нешто што сум рекол (или сторил) со што на некој начин сум го навредил. А ете ти самата кажуваш дека тебе баш ти е гајле кој шти ќе рече, па макар со тоа и си го навредила. Алал нека ти е! Со ова само се потврдува мојата претпоставка од претходниот мој пост.
Што сакаше писателот да каже?
Незнам што да речам. Се бисер до бисер. Очигледно тебе, во напливот на безграничната љубов и толеранција, (но очигледно и на некаков си твој, квази патриотизам), ти се измешани лончињата, па не правиш разлика меѓу вера и националност. А кога тоа не го знаеш, илузорно е сега јас да ти објаснувам што е што.
Колку повеќе пишуваш, се повеќе ми станува јасно! Затоа би те замолил, чисто човечки, не пишувај повеќе. Или барем прво научи нешто, па потоа пишувај. Не за друго (никој нема да се навреди од тебе и твоите пишувања, затоа што „незнаеш што правиш“), туку за да не ти се смеат луѓево! Или, баш ти е гајле што ќе ти се смеат, а? Р.Ѕ. Се извинувам, знам дека забегав од темата, но сакавав да ја оправдам Исидора пред другите, за да не и’ замерат, а сметав дека со ова и таа самата ќе ја воочи својата грешка и малку ќе се подзамисли. Изменето од Zlatnik - 04.Април.2009 во 15:54 |
||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Браво Забеган што ја пастираше сликата со локацијата и изгледот на страта црква. И мене како на атеист, навистина ми се допаѓа старата црквичка. А оваа новава!? Ако на врвот од куполите не е хеистијанското обележје - крстот, би помислил дека се работи за џамија. Нај искрено! Фали само уште едно минаре на столбот (камбанаријата) и - права џамија! |
||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aj sega ne go preteruj DZAMIJA, kako da ne
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
evropska e ....zatoa taka izgleda....
|
||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....go gledam latas preeska- zdruzenie na gragjani kje ja gradi crkvata, ne drzavata..?? koe Zdrzuzenie na gragjani???
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не заборавајте дека до утре вечер важи предизборниот молк... а и не се знае веќе за што се делат казни
Ќе се стрпиме сите до утре вечер, ок? |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
dokolku crkvata ne e od politicki motivi , togas taa ne spadja vo politickiot predizboren molk ......... .......... no dokolku e , togas kje molcime kako sto vprocem i treba ako ne sakame da bideme sankcionirani i PREMLATENI
|
||||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
како и обично ме насмеа маршале
Инаку што се однесува до црквава, кај на глупо место ќе ја градат, па што била грда бре... |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
po kolku pati treba da poftoram ? ............ ŠTO EDEN BUDALA KJE RASIPE , NI 1000 UMNI NE MOZAT DA GO ISPRAVAT
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
и мене тоа ме заголицка...Здружение на граѓани???...од буџет??? |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па Груки виде дека има голем бран на негативни реакции во врска со градењето на црквата, а пред избори не му треба негативен публицитет, па послушните „новинари“ мора да известуваат тоа што ќе им нарача газда Груки |
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ma se sto smislil si napravil
taka i crkvata ono toa SDSM bile , se sto rekoa porekoa ne e od nivna sorta taka da crkva kje stoi na plostadot |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 5253545556 114> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |