![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 537538539540541 566> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i mene me veseli ona shto go prochitav za sinot na nena...cestitki od mene...Bravo za kosharkarot mal... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Denes se ishishav,se isfenirav...
Si imam nova frizurichka
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Denesniov den na krajov mi stana epteeeeeeeeen happy , ova e za mojot sin
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
А, јас повторно едвам чекам Петок да дојде.
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Едвам чекам ова денес да заврши
![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Denes mi e denot epten tapa i
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Денес.....се ....изнаработив..... ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Зошто мораше да е недела? Зошто не беше Петок во вечерните часови кога почнува неделниот одмор. Во последно време се почесто посакувам да е петок после 17:00.
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Секој ден е денес... ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Па по се изгледа на истото... ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
... Џејмс.....исто и на мене.....а да не мислиме на исто.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Цел ден ми е посветен само на... ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...deneska, sve nekoi umni i praktichni misli, mi nadoagaat...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...denes treba da mi veruva...a zoshto ne mi veruva ne znam... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 537538539540541 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |