IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 535536537538539 1281>
Автор
Порака
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 12:36
Billy Idol-White wedding
kuliraj
Кон врв
The wolf Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 12:50
Magna Carta-liquid Tension Experiment- Kindred Spirits
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 13:32
Iron Maiden-Brave New World/ the thin line between love & hate
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 13:52
вчерашниот монолог (излагање) на Шешељ
човекот е закон!голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Lion Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 14:25
Lenny Kravitz - Mr.Cab Driver
don't smoke and fly, take a bike and ride
Кон врв
Lion Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 14:42
Lenny Kravitz - Again
don't smoke and fly, take a bike and ride
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 15:19
Originally posted by connected connected напиша:

вчерашниот монолог (излагање) на Шешељ
човекот е закон!голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

газење%20од%20смеење connected bas  me iznasmea!!!! Pred nekolku dena bev  vo Novi  Sad. Posle  dolga prosetka  so devojkata niz gradot resivme da si  sedneme  vo eden kafic vo centarot na gradot! Simpaticno mest nema sto! kako sto si odmaravme  uz kafeto i sonceto ,mi prijde eden star cicko. Mi vika >decko aj ako sakate da gi dadete vasite potpisi,sobirame potpisi  za da ima  direkten prenos  od sudenjeto na Sesel na rts< ,  jas mu  vikam  abe cice jas sum stranec,od Makedonija sum, sto ke ti e mojot  potpis<, a toj>nema  vrska prijatele,eh  da znaes kolku  placese mojata kerka  za Toseta<<,mu  rekov znam zalosno  bese,i se soglasiv i se potpisav na listata!! So samoto toa  stanv Radikal pa  na granica me masiraa  malce poveke  od  voobicaeno!!! Ne e ni bitno  pomina,nego  ne se setiv  da pustm rts na kablovska da  go gledam covekot za koj se potpisav!!!Bas me intersira sto brblja???!

sega slusam>>Savatage- Poets and Madmen>There in the silence
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 18:42
string forces-sub
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 21:04
Iron Maiden>>be  quick or be dead

Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 21:51
Cheb Mami - Douka Alia намигнување
Кон врв
macedonian1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 22.Октомври.2007
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macedonian1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 00:47
NEPOVRAT od gorgi krstevski
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 00:55
Jean Michel Jarre - Equinoxe 5  мир
Кон врв
knigh†mare Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Ноември.2007
Локација: Netherlands
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај knigh†mare Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 01:06

Тоше Проески - Месечина

Иконо моја,за душа рај ми беше само ти,но небото те скри...Ооо,колку боли,но казна моја,ти си мило мое,казна си моја ти!
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 01:13
Originally posted by The wolf The wolf напиша:

go imas  koncertot od moskva???

Nope...Имам The Best Of..ако ти врши работа 17 траки среќа
Обично секогаш се задржувам на The Best Of изданија, не збирам албуми и сл..црвенеење

Изменето од ACELERA - 10.Ноември.2007 во 01:14
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 535536537538539 1281>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.