IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 535536537538539 1869>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 00:48
....zbori za sto sakas.....nema pravila....ovde se zabegani se sobiraat....
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 00:48
јееее пиво
на здравје голема%20насмевка
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 00:48
ne pustaj ligi sega
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 00:50
hani mani deka e?
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 00:54
Originally posted by granny granny напиша:

hani mani deka e?

...eh deka...ti spremam nesho ama sporo ide, bash sea koa nejke-nejke...ili ona-moz ga jebat-neche pa neche...смеење

...li bidi ushte malce tuka-ako mozesh...ke ti se isplati garant da chuesh, sho baram za tebe samo...:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 00:55
me zbuni sega...aj pa da vidam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 01:00
http://www.youtube.com/watch?v=wAk8Tv-d2bE

...se izvinuem ali originalot nemozno e da se pronajde na youtube...трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 01:04
.....mojov honey, ne samo sto za bolywoodski reziser go biva.....i za antikviteti bil car.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 01:05
wow....well...blagodaram...me stopi sega mada ne e kao originalot..ama pesnata e taa..steta sto denesno vreme nema takvi pesni...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 01:05
Originally posted by moira moira напиша:

.....mojov honey, ne samo sto za bolywoodski reziser go biva.....i za antikviteti bil car.....
ova bese zelba..trazili ste slusajte
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 01:08
...granny ma...kakvo tvoe vreme ....daj te molam bez dezinformacii.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 01:11
eeee....stari dobri vreminja.....pa n amoe vreme taa muzika se slusase i se igrase po igranki
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 01:13
mada i stranskite ne ni bea strani..od dip parpl,roling stons..bitlsi...dzimi hendrix....dzenis dzoplin.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 01:14
Originally posted by granny granny напиша:

mada i stranskite ne ni bea strani..od dip parpl,roling stons..bitlsi...dzimi hendrix....dzenis dzoplin.....

...brao be baba...:)

...e da nema vakvi pesni veke...saksh ushte edna od toa vreme...ubava isto???
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 535536537538539 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,813 секунди.