![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 533534535536537 1762> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VAL... ZNAM STO PRAVI TETA.... IMA KUPENO BRASNO I VESNIK... BOSICH... KOGA KE SE VIDITE SO VAL... DA TI GO KAZI RECEPTOT.... LISNATO_TESTO_IMPORTANT_FOR_YOUR_LIFE... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
,,ПЛУП,,
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Вал какво е тоа тесто а треба ли ручно да го месам?
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
PLUP,..
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
NE E SAMO ZEMI GOTOVI KORI .... KUMANOVSKI ... I SLAK-SLAK ... BAKLAVA .. TUKU NOZNA NOZICA.... I RECEPTOT NATAMO... MOZE I PEREC DA SE NAPRAVI ... AKO NE GO SOBIRA VO TAVCETO SE OTFIKARUVA DEL ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
BOGA GO ZNAESH LI KUMANOVSKOT UPATSTVO?
![]() |
|
![]() |
|
OBAVEZNO SE PRAVI SO VESNIK... TOJ RECEPT SE VIKA ... LISNATO TESTO "SPOBUDALUVANJE NA MAZOT"... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
не го знам....кажувај
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
RACNO...AMI KAKO KE GO MESIS BOSAAAAAAAAA
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
GO ZNAM ... TRI PATI TREBA DOBRO DA SPOTNI ZADNIKOT... I TESTOTO E GOTOVO ... AKO KVASECOT E SVEZ... DA SE VODI SMETKA KOGA KE STIGNE TESTOTO ... DA NE PREKISNI... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Кумановско упатство
Очекуе се све помасовна употреба на автомати за готовину сас кредитни картичке, нарочито на онија кои ќе бидев поставени покрај пут. Еве неколко савети за њино користење: |
|
![]() |
|
JAO..STO SE MACHITE..DOMAKINKI..ABE I MISKEROT ZA MESENJE POMAGA:)))
|
|
![]() |
|
MOZE NAGLO DA ZBUFNI.... I DA NAPRAVI PUFFFFFFFFFFFFF.... I OTIDOA LISNATICITE.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() CUCI
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 533534535536537 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |