![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 532533534535536 1762> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Togas MARKO KE GO CEKAME ZA MUBAET... I DJAKI,, |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
e stom Pitu ne saka da razgovara i jas odam.......aj ciao
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
PITU...NE NE SAKA DENES...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AJDE PROTIV GLAVOBOLKA... BOSICH ... TETA MI IZVADILA MUABET .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Lili ja vidov tuka
![]() ![]() Bosaaaaaaaaaaa mnogu po muzikava deneska ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Ha,haaa
MARKO,,
NAJSMESHNOTO KAFENCEE
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
otstapka za Irenceto.....
![]() kaj si ti dusicke???
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ha,haaaaaaaaaaaa MARKOOOOOOOO ME RASPOLOZI |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Da imam pravo na jos jednu zelju
na onu koju zovu poslednju po prvi put ja znao bih sta zelim ja zeleo bih, zeleo bih nju Da imam pravo na jos jedan poziv na ispovest pred Bogom poslednju ja znam i koga bih da zovem ja pozvao bih, pozvao bih nju Da joj kazem bila si mi sve nisam znao tada, sada znam kad prava ljubav jednom zakasni druge nece doci nikada Ref. Dao bih joj srce svoje neka ima srca dva samo kada njoj je dobro onda dobro sam i ja Al' joj ne bih dao oci isti tad bi bili mi videla ni ona ne bi kada ljubav zakasni Da imam pravo na jos dan zivota za jedan dan da skrojim sudbinu ja znam sa sobom koga bih da vodim ja poveo bih, poveo bih nju Da imam pravo na jos jednu suzu u nju da stavim ranu poslednju ja znam za kime bih da zalim u zadnju suzu stavio bih nju Da joj kazem bila si mi sve nisam znao tada, sada znam kad prava ljubav jednom zakasni druge nece doci nikada |
|
![]() |
|
Mila,Jovovich.. Ubavinaaaaaaaaa |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() PLUP-PLUP .... MMM.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 532533534535536 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |