|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 531532533534535 566> |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes treba da pominam na 4 mesta na vechera, a ushte od sega se chuvstvuvam najadena
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес им купив тоа што
го побараа,се надевам ќе се задоволни:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес морав да купам црвена ташна за со црвените чевли... уште црвената капа да ја ставам и утре ќе личам на Црвенкапа
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес ептен празнично некако.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes cela bochva od 300 llitri kje mi otideshe vo nepovrat.
Moze nemashe da pisham tuka, kje me ubieshe shefko Изменето од evangeline - 08.Декември.2014 во 16:30 |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес со дрвениве адвокати влегувам во појасот за жолт картон да се поправам.
Иначе верувам заради офтопик те средиле,како шти и мене би ме средиле од истите причини. Изменето од Орка - 08.Декември.2014 во 18:41 |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес недела
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска е светски ден без градници. Група жени решила да одбележи еден ден во годината за ден без градници. Според нив, жената има привилегија да има гради. Тие се природно убави, затоа не треба да се стегаат во градници.
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес....уште сум си во пижами
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес ми се спие, ми се плаче... уште да најдев некој доброволец да ми ја заврши работата, а јас да си легнам |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес во преговори за уплата за Нова Година.
Како што тргнало сама ќе си одам
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес си финиширав она што ми недостасуваше:)
Па и попуст си искористив:))
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како сум подбрала еден полицаец денес, што си немаше појма од законот за безбедност на сообраќајот.
Кога му ги наредив сите членови по ред само ми ја погледна пак возачката, па колата и ми рече дека ќе ме памтел да не ме запре никогаш, дури ни во сон
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес не ми требаше тој еден час спиење.
|
|
Внеси реплика | страница <1 531532533534535 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |