|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 530531532533534 635> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срекен Роденден Бабе да си жива,здрава и среќна
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Форумска Баба .... СРЕЌЕН РОДЕНДЕН .......
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKEN RODENDEN BABO
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Happy birthday Forumska babichke |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил, замислена mimicria, валерија...и сите од вчера...
Фала ви на сите .... Повелете на Изменето од ФорумскаБаба - 07.Јули.2010 во 12:41 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште ли ке пиеме бабооо дај нешто за освестување од вчера, дај по едно кафе ај
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKEN RODENDEN FB, DA TI SE ISPOLNAT SITE ZELBI I MERACI |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФорумскаБаба, srcko , kako blagodarnost za tvojot respekt , so posebna poraka ke ti posakam sreken rodenden i ke ti kazam :
samo otvoren um prima mudrost, samo otvoreni race - podarok , samo otvoreno srce prima ljubov i samo dragi licnosti ja primaat ovaa poraka. Sreken rodenden dado |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mindyyyy ...срцкооо...респектот е интересна работа... ...а поракава е преубава ....
КИНГ..фала ...што реши да пишеш газелке...и останати...епа ај во кафана |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekjen rodenden babe
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Babce moja
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честитки за твојот роденден Форумска Бабичке
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен роденден форумскабабичке, инбоксот ти е преполн |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се исчистив
Уште еднаш фала на сите што ми честитаа... на тие што мислеа да ми честитаат ама не ми честитаа и на оние што не ми честитаа затоа што не сакаа да ми честитаат Јас сите си ги сакам... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 530531532533534 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |