|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 530531532533534 566> |
Автор | ||
karaoglu
Сениор Регистриран: 25.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај со среќа нека е..... |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес ги средив ЕВН на суд!!! Со мене фаќаат работа, глупи адвокатчиња
Требаше да студирам право, ама никогаш не е касно!
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Претпоставувам ,тужба за заостанат долг.... |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma ne be, pomina toa otkako gi isfotokopirav site smetki od 1985 god do 11 mesec 2014 (i orginalite na uvid), dojdoa do zakluchok deka okolu 2000 denari sum platila povekje otkolku na broiloto. So ogled na toa shto stanuva zbor za vikend kukja kaj shto ne se troshi mnogu struja, duri i mnogu se 2000 den Koga gi prashav dali se svesni kolku hartija e potroshena i dali kje ja recikliraat, se zachudija od mojata.drskost |
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj dosta e za denes
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес во тоа Сити Мол седев и се чудев. Па како бре народот нема пари?!
Колку телевизори излегоа низ вратите, а за тикетите од паркингот се чекаше по 20 мин Па во тоа кафичите празно место ни за лек, а ние сиромашна држава. |
||
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес ме фатил некој откачитис |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Помогни Вип да ги средам јас |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес ако не го пропаднам креветот уште сто години ќе трае.
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E jas gi srediv VIP i me nagradija so dve godini besplaten razgovor vo tarifa 1200 drnari
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес еден од оние тиња слободни денови..
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes 6 chasa turbo rabota, ochive ne mi gledaat vekje
A doprva me cheka rabota! |
||
||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес,како за неарна,арен шопинг истерав
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес се убедив дека сум на плажа, дека влажно надвор да не ми текне само да излезам по купачи на дождов |
||
Внеси реплика | страница <1 530531532533534 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |