|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 528529530531532 680> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тука сум, бе фолки...како си ми ти на топлово?
|
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СП
Од кај излегоа сликите...како на Марс да сум била |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене стално ми е спуер... освен понекад... |
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сп...што направи со плавушата, долгата (не)возвратена љубов?
|
||
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
или ќе биди или да... сеа работава е 50% завршена (јас сакам, уште таа да сака и готово) Ама и таа црнката со виткана косааа Има време... а во меѓувремеее сп.... ти иначе што ќе кажиш.??? како стоиш на тој план ??? Бркаш, бегаш, те бркаат???? |
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сп...уствари сдк... летово оставив малце да ме бркаат нека се помачат малце
|
||
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сп... дали да и пишам на таа со витканата коса???
сп... а ти му бегаш или...??? Остави ги малце нека се уморат, ама само ако имаат некаква шанса.... верувај најглупаво е кога ќе се убиеш од трчање и ќе добиеш корпа... 100 пута пробано од моја страна |
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не бегам, и нема еден одреден туку, им оставам шанса на повеќе, па ќе видиме...
а бтв, ако мене ме прашуваш за таа со витканата коса, пиши бре одма, лето е, хев фан |
||
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти, остави ги момците нека трчаат... и не фаќај дечко додека не почни учебната година... потоа веќе е друго, ќе имаш за кого да одиш на школо п.с. ај пиши во лична порака.... модераторите ќе не скалпираат инаку Изменето од volkswagen - 17.Август.2010 во 15:04 |
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
истата теорија ја имаме, уживај додека е лето, после е се различно
|
||
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сп... што ли прават децава на оваа жештина што не се пред ПЦ???
Аман бе луѓе... барем овие двеве што ги разбркувам да беа... |
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како за девојчиња-сигурно се лакираат, или гледаат некоја шпанско-турска-индиска серија |
||
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сп... како можи бре така да глуми незаинтересирана....
море напорни овие шмизливе... а мене ѕвездата ми е таква во шмизли да се залетувам |
||
Внеси реплика | страница <1 528529530531532 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |