|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 5152535455> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со оглед дека веќе имав проблем по однос на графичката(слаба ми е).
Поточно не ми ја подржуваше Modern Warfare 2. Фала на насочувањето Pavaroti |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска си прашав и со мојава графичка не би требало да имам такви проблеми... Еве и линк каде го има решението за мојов проблем.А гледам дека има и одлична подршка за целиот софтвер
И фала уште еднаш Изменето од Орка - 07.Декември.2010 во 00:50 |
|
ne znam
Нов член Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj ima nesto zadaci da mi dade za nizi matrici funkcii
fala |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е некој софтверски проблем, ама не знаев каде да напишам на друго место
проблемов е во тоа што јас си го заборавив пасвордот на скајп... и фино лепо отидов на Forgot your password? е сега, кога стасувам на страната,... избирам опции траблшутинг,... па акаунт и ,,ајв форготен мај пасворд,,... работата е што кога кликнувам на тоа дека ,, ја знам е-маил адресата,, ( адресата користена за ,,сајнинг ап,, на скајп ),... не ми отвора хелп или сапорт центар,.... туку ме носи на некој нивни блог, и повторно сето тоа одново треба да го правам.... што е работава |
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ти директен линк кај шо треба да го напишиш емаил-от, па да ти пуштат линк за нов пасс. Види дали ќе свршиш работа па кажи.
https://login.skype.com/account/password-reset-request |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооооо,.... фала многу
уф, почнав да кинам живци,... ама навреме го видов ова пред да отворам нов акаунт фала многу уште еднаш.... баш таа страна не ми ја отвораше |
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема проблем, за то сме тука :) Се најубо :) |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До сега си ги терав стандардните фонтови во фотошоп.Денес
некои нови симнав и маани ми излегоа.Имено при користење на кириличен фонт не ми ги вади буквите "ж"и"ч" а големите ги вади.Да не некој имал вакво искуство и одговор |
|
buterflym
Нов член Регистриран: 23.Декември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da si kupam nov lap top, ama ne znam koj e podobar (vo pogled na konfiguracijata).
Gi razgleduvav ovie dva....? http://kupilaptop.com/index.php?option=com_content&view=article&id=378:hp-pavilion-dm4-1063cl-aluminium-edition-bto&catid=60:pregled-na-laptopi&Itemid=93 http://kupilaptop.com/index.php?option=com_content&view=article&id=377:dell-vostro-v3500-i5-450m-2010-edition&catid=60:pregled-na-laptopi&Itemid=93 |
|
мислите се ослободени од данок ;)
|
|
nigo
Нов член Регистриран: 18.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки ај помош инсталирав beyond keylogger и сега неможам да го избришам ми бара пасворд, а јас не ставив ко ја инсталирав па сакам да ја избришам ама ја нема во task manager и неможам да ја исклучам за да можам да ја бришам пробав и преку Run - msconfig но и таму ја нема што да правам???
|
|
Damjani
Нов член Регистриран: 21.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred nekolku dena zedov ACER Aspire 5750 i pri instalacija na driveri (za Windows 7) mi se javi problem. Nemozam da najdam driver za Network Controller. Ako nekoj e korisnik na vakov model na ACER ili ima iskustvo so vakov problem neka ostavi link od driverot posto nikako ne odi :/ :)
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.laptop-software.com/acer-software/acer-aspire-57505750g-windows-7-drivers/ Повели |
|
Damjani
Нов член Регистриран: 21.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se imav zbuneto nemozev da najdam od koj mi treba tocno dali intel ili drug i posle mi tekna za system info for windows pa se snajdov :) fala sepak. pozz
|
|
Alex1970
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може ли да ми кажете како најлесно да направам клип во Movie Maker кој ќе содржи иссечоци од видеа,слики и музика?? фала
|
|
Внеси реплика | страница <1 5152535455> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |