|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 525> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za cecka.... nezelis kraj, tesko je znam al idi, nedaj se, nedaj ostacu sam bili smo ljudska stvar a ha a a mada vec prosla stvar a ha a a mada jos molim te odbacimo gluposti sve.... |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
People are strange when you’re a stranger the doors again |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Proljece na moje rame slijece
djurdjevak zeleni djurdjevak zeleni svima osim meni |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sta ti znacim ja,samo komad proslog vremena sta ti znacim ja,ni rodbina ni sudbina reci sta cu ti ja,ispod paucine godina sta ti znacim ja,ovakav-nikakav
Ja covek sa dva lica,ja muska kukavica sto nikad nisam smeo da priznam jesi li zena ili ljubavnica... |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јесен у мени тугује зашто сањам чемпресе, моје цесте не воде никуда БЕЗ Те*е
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drumovi odose, a ja osta nema zvijezde Danice nema zvijezde Danice moje saputnice |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ни на нај на
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
To really love a woman, to understand her You gotta know her deep inside Hear every thought - see every dream |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ref.
Evo zore, evo zore Bogu da se pomolim evo zore, evo zore ej, Djurdjevdan je a ja nisam s onom koju volim |
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas samo cekam od negde da e pojavis
deka sum ovde moze nekoj ke ti dojavi ist e parkot i fontana i klupata od strana samo datumot e drug....... |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKOI STARI LIPI PAK ME TRUJAT KAKO PLIN O KOLKU SAKAM JAS I TI DA SME SI EVERGRIN LJUBOV BEZ POCETOK I KRAJ KO ZLATEN KRUG |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i hate you so much right now...(koa pesna covece)tezok maabet...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema tog grada,ni ulice nema tog neba,ni zvezdice nema te pjesme ni kafane ni zore da mi u miru svane.... Nema te rjeke ni planine nema te brda,ni doline BEZ TEBE KAKO BEZ SUDBINE BEZ TEBE KAO BEZ DOMOVINE Poznaju me svi, klosari poznaju me svi ,konobari znaju u cije ime,ja nocas vino pijem....
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova srce kako kompas rasipan samo tebe te pokazuva
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 5152535455 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |