![]() |
|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 97> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...........deka Pvc zavesata vo kupatilo vo dopir so vodata od tush ispusta kancerogeni supstanci i alergeni
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
psihijatarot....mi kaza "te sakam"...ne znae koj kogo psihoanalizira..pa dojdov do zakluco deka najverojatno i nego go sjebav...Zenet covek,psihijatar da ti kaze.."jas tebe te sakam"...brrrrrrrrrrrrrrrrrr...strasno !@#$%%^&**(&%$###%
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
си го остави бебето во количка на сред улица и замина
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
aaa ne zosto strasen
![]() super ti e ![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ух, добро е, си реков и овој е страшен
![]() со овој ќе ви прогледувам... низ китки ![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
onoj drugiot ti bese po moderatorski barem so edno oko ne gledase ![]() ama vaka ke ni progleduvas niz prsti eheee ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
ne moze da ti kaze, ostana bez zborovi... |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
![]() оти? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
2-3 реченици... едно прашање... одговор кој веќе го знам...
а не знам зошто?... ме дрмна ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
самата јас
цела ноќ на штрек спиев и пак се успав ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
мене загор ме остави без збор со тоа за плавушите..
![]() Изменето од pagane - 11.Септември.2009 во 11:45 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
izbirot za vesto lice?...od kade be ja vesto lice?
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ме изненади студов... 14 степени
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |