|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 959> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah be zlatno strumfce so maka me snajde, ama taka e ko izlegvam kapena(citat od mama)
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa poubo mufla, nego bolna
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuuuuu black |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ajde sega jas trebid da ti odrzavam predavanja?! bidi srekna tamu... jas ne gledas kako pocnav da bidam, pod tvoe vlijanie, nadvor i topoj da paget i crnila da vladeet jas sum srekna, HAPPY VEKE PREHAPPY i to blagodareni na kogo na TAZNATA STRUMFETA ma ajde ne jadi burek so petardi... |
|
Точачиња.
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum grogi denes.Utre imam ispit a uste se nemam osvesteno od praznicive.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaa probav jas sve imam probano od jadenje, so da ti recam,... bravo za izborot i vaka kako iskusen degustator ke ti preporacam strudla so pikavci mmmmmmm |
|
Точачиња.
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej ne spomnuvajte sega Burek so pedardi ili bez ili pak strudli oti eve veke 3 godini nemam nisto takvo probano.Znaci ste resile vie dve da me izmacuvate.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da znajs deka ke probam i to ko ke ja obikolvima mesecinata i nejzinite sateliti...
|
|
Точачиња.
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi sakala i jas da se vratam ama imam mnogu obvrski sega tuka.Se nadevam ovaa godina i ne se cudite ako ova leto imate nedostatok na burek vo Mk.
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci ako treba nesto da dogovoram ili rezerviram ti si licnosta na koja da se obratam. Inaku se nadevam ke dojdam ova leto zosto eve veke 3 godini ne sum stapnala vo Makedonija.Pravo izmacuvanje.Totalno se otugiv. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe i jas se cudam kako 3 godini.Drugakive eve se ljutat, a da ne gi spomnuvam i moite. Abe barana licnost sum.Koga bev tamu gi razveseluvav a sega nema koj. Epa Strunfeta jas ke ti kazam ti se da organiziras samo vaka odnapred da me podgotvis vo koj grad vo Mk. Inaku mene se mi odgovara. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogovoreno.Jas sum od Skopje pa taka ke ke ostaneme kaj mene edna nedela pa potoa se setame niz Makedonija.Odgovara li taka? A ako lsrceto te vlece kon Skopje i za toa ke najdeme resenie. |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zar bilo katastrofa.Jas nisto od toa neznam. Jas koga ke dojadam za Mk obavoezno pod ruka te zemam i ti ke me setas.Mnogu raboti se izmenile ovie godini i ti davam za zadaca sega od petok da go naucis dobro Skopje za da me setas vo leto. |
|
Внеси реплика | страница <1 5152535455 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |