IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 74>
Автор
Порака
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 01:06

Sekoja  cest  za Delfin   ClapClapClapClapClapClapClapClapClap

Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 01:11
KOGA KE JA NAJDES, EDNOSTAVNO  Z N A E S...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 01:11
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

i koga si tazen ke te nasmee
i kosi si radosen ke spodeli

i koga si prazen ke popolni

i koga gresis ke te popravi

i koga ke preteras ke te opomene

i koga ke potkleknes ke te podigne

i koga na nea ke pomislis ke zazvoni

srodna dusa......

A AKO SETO TOA GO IMAS A NE JA CUVSTVUVAS ZA SRODNA DUSA;;;KAKO SE VIKA TOGAS TAA ;;DUSA;;?
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 01:24
Originally posted by T-viki T-viki напиша:

Originally posted by ivin ivin напиша:

Originally posted by Delfin Delfin напиша:

i koga si tazen ke te nasmee
i kosi si radosen ke spodeli

i koga si prazen ke popolni

i koga gresis ke te popravi

i koga ke preteras ke te opomene

i koga ke potkleknes ke te podigne

i koga na nea ke pomislis ke zazvoni

srodna dusa......

A AKO SETO TOA GO IMAS A NE JA CUVSTVUVAS ZA SRODNA DUSA;;;KAKO SE VIKA TOGAS TAA ;;DUSA;;?
ЛОСТ ИЛИ ИЗГУБЕНИ КАКО  ЉУБИШ  СЕЕДНО

POVEKE JA LJUBEV KASANDRA A ZA OVIE DVETE NE SUM VO TEK:::
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 01:48
So Randu?!?LOL
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 09:17
Originally posted by ivin ivin напиша:

Тогаш, навистина треба да го најдеш оној дел кој и покрај вниманието и љубовта се чувствува празнина..
Тој мал дел да гока ќе застанеш покрај него нема никаква прзнина, него има чувство на комплетно исполнување..Тоа е тоа..Па макар и не зборел, макар и не поделувал..не ти треба ништо кога ја имаа таа целина, тогаш со чувства ќе чувствуваш и кажеш се..Tongue
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 09:21
Ying%20YangHug
Kako Jingot i Jangot..Mila...
Se soglasuvam so tebe...
Srodna dusha,koja znaes deka postoi....do tebe,pokraj tebe..nemora da ti zboruva....pogledot kazuva,nemora da ti dokazuva...delata potvrduvaat...dve polovinkai na celoto...
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 09:41
Така е Јинг мој мил Ying%20YangHug
Кон врв
maca Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maca Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 09:49
gospod ni dal 2 race za da drzime,2 noze za da odime,2oci za da gledame i 2 usi za da slusame.a zosto 1 srce?
drugoto e dadeno na onoj sto treba da ne pronajde

maca
luv ya!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 09:52
.ClapClapClapClapClapClapClapClapClap Ете толку едноставна, а толку убава дефиницијаEmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
carter Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај carter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 20:24
Originally posted by maca maca напиша:

gospod ni dal 2 race za da drzime,2 noze za da odime,2oci za da gledame i 2 usi za da slusame.a zosto 1 srce?
drugoto e dadeno na onoj sto treba da ne pronajde

bravoooo sekoja cest za tebe
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 01:15

SRODNOSTA NE MI IDE SO LJUBOVTA(barem jas tamo taka ne ja gledam) POVEKE MI IDE SO PRIJATELSTVOTO:::
JAS JA SAKAM NEGOVATA NESRODNOST ; TOA E ONA STO ME NADOPOLNUVA A NE PREPOLNUVA:::

Изменето од ivin - 02.Февруари.2007 во 01:24
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 13:15
sto mu fali na prepolnuvanjeto?
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
carter Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај carter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 17:08
kako sto kazale.sprotivnostite privlekuvaat
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.