![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 74> |
Автор | |||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sekoja cest za Delfin |
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
KOGA KE JA NAJDES, EDNOSTAVNO Z N A E S...
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
A AKO SETO TOA GO IMAS A NE JA CUVSTVUVAS ZA SRODNA DUSA;;;KAKO SE VIKA TOGAS TAA ;;DUSA;;? |
|||
![]() |
|||
||
POVEKE JA LJUBEV KASANDRA A ZA OVIE DVETE NE SUM VO TEK::: |
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
So Randu?!?
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Тогаш, навистина треба да го најдеш оној дел кој и покрај вниманието и љубовта се чувствува празнина.. Тој мал дел да гока ќе застанеш покрај него нема никаква прзнина, него има чувство на комплетно исполнување..Тоа е тоа..Па макар и не зборел, макар и не поделувал..не ти треба ништо кога ја имаа таа целина, тогаш со чувства ќе чувствуваш и кажеш се.. ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
![]() ![]() Kako Jingot i Jangot..Mila...
Se soglasuvam so tebe...
Srodna dusha,koja znaes deka postoi....do tebe,pokraj tebe..nemora da ti zboruva....pogledot kazuva,nemora da ti dokazuva...delata potvrduvaat...
![]() ![]() |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Така е Јинг мој мил
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
maca ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
||
gospod ni dal 2 race za da drzime,2 noze za da odime,2oci za da gledame i 2 usi za da slusame.a zosto 1 srce?
drugoto e dadeno na onoj sto treba da ne pronajde |
|||
maca
luv ya!!! |
|||
![]() |
|||
||
.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
||
bravoooo sekoja cest za tebe |
|||
![]() |
|||
||
SRODNOSTA NE MI IDE SO LJUBOVTA(barem jas tamo taka ne ja gledam) POVEKE MI IDE SO PRIJATELSTVOTO::: JAS JA SAKAM NEGOVATA NESRODNOST ; TOA E ONA STO ME NADOPOLNUVA A NE PREPOLNUVA::: Изменето од ivin - 02.Февруари.2007 во 01:24 |
|||
![]() |
|||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
||
sto mu fali na prepolnuvanjeto?
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
![]() |
|||
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
||
kako sto kazale.sprotivnostite privlekuvaat
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |