IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 155>
Автор
Порака
amdi bajramov Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amdi bajramov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 13:18
Eve i najnova druga vest:Amerika ne ebe nikogo.kosova nezavisno i basta....jebiga sila moze sve....
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:09
Originally posted by amdi bajramov amdi bajramov напиша:

Eve i najnova druga vest:Amerika ne ebe nikogo.kosova nezavisno i basta....jebiga sila moze sve....

А во што е ...ете косово независно?
Кога за се...буквално исто....како и опкружувањето негово си зависи од други???.
Да не речам од нивната милостина...барем ти како еден од ромовите..треба тоа да го знаеш кога на скопските раскрсници просиш некој денар..
намигнување

Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:18
nezavisno ... go protera seto nealbansko naselenie , vklucuvajci gi i romite , sekako .... nezavisno vo sverc i sekakov vid ostanat kriminal .... nezavisnost priznaena samo od banana drzavi i proamerikanski marionetski vladi ....

Изменето од miroslav_g8 - 17.Мај.2008 во 14:18
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:53
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

nezavisno ... go protera seto nealbansko naselenie , vklucuvajci gi i romite , sekako .... nezavisno vo sverc i sekakov vid ostanat kriminal .... nezavisnost priznaena samo od banana drzavi i proamerikanski marionetski vladi ....

не треси ...марионетски влади - каква глупост...ај види кои досега го признаа косово па ќе видиш колку се марионетски....мисли пред нешто да напишеш за да не те поправаме - за твое добро...една од нив е германија и англија...смешно нелизбунетост
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 15:01
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

gledaj serbofilot odma odgovor

pa kakava SFRJ bre proizvodot od cela jugoslavia

se cuval vo Serbija serbija komanduvase so vojnici

site rabotivme za serbija

samo nekoj glup moze da kaze deka togas nekoj bil sloboden osven serbite

site bevme nejzini robovi

Е, мој пријателе. Не знам колку години имаш, но слабо ја познаваш СФРЈ. Јас повеќе време работев ширум СФРЈ, отколку што постои независна Македонија. Словенија беше држава во држава. Тие добиваа се што сакаа, како сега западна Македонија. Ако мислиш дека сум србофил, грешиш, но мене тоа на ме навредува. Секој има право на свое мислење. Јас само жалам за времето што помина. Не само што имавме отворени граници во СФРЈ, туку и во цел свет. Само грчките педери, како и сега, не не признаваа и бараа визи...
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 15:06
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Originally posted by Паланчански Паланчански напиша:

Точно е дека ние сме следните.
Но не се согласувам дека сме независни. Понезависни сме биле за време на турското ропство. Тогаш командувал еден АГА, а сега имаме аги колку што сакаш (САД, Грција, Бугарија...). Каква независност е кога друг ни диктира што да правиме? Бевме робови во СФРЈ, но подобро си живееме. Сега сме „слободни“, но како живееме, сами си знаеме.

Во право си за тоа дека не сме независни, но дека сме биле робови во СФРЈ тука грешиш брат... Па тогаш прв пат се создава Македонска држава, со своја влада, со свој универзитет, јазик и др...

Бевме робови во СФРЈ, но подобро си живееме. Сега сме „слободни“, но како живееме, сами си знаеме.

Погледај го подобро ова. Зарем тоа „робови“ не ти изгледа со спротивно значење? Бевме робови но подобро си живеевме...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 15:07
e moj prijatele ? em dobro znaes , em uste poubavo pisuvas ama za zal ne si svatil edna rabota .... deka za sekoja iznesena vistina i realno gledanje na nestata sleduva etiketa ... SRBOMAN  ..... ne se obiduvaj da objasnuvas od prosta pricina sto nema mnogumina koi sakaat da te razberat ..... a sto se odnesuva do konstatacijata vo vrska so zapadna makedonija kako paralela na slovenija od vremeto na SFRJ , mozam samo da ti kazam , sekoja cest .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 15:18
Јас повеќе можам да личам на бугароман, бидејќи повеќе сум приврзан кон Бугарија. Сепак јас сум Македонец. Кој како сака нека ме квалификува, мене ми е сеедно.
Кон врв
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 15:25

Јас повеќе можам да личам на бугароман, бидејќи повеќе сум приврзан кон Бугарија. Сепак јас сум Македонец. Кој како сака нека ме квалификува, мене ми е сеедно.
Znas sta ima novo na ratistu, NE, Bugari su usli u Sofiju-Lepa sela lepo gore. ZA SICKITE OBIKNOVENI BLGARI Vv MAKEDONIJA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 15:26
Ова веќе не го разбирам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 15:32

Зашто друг да те квалификува..кога самиот ти си имаш право да го сториш..а гледам и веќе си го направил..
збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 16:12
Не разбрав дали ме сметате за бугароман или македонец???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 16:14
ce si doznaes .... kako sto si doznav i jas ..... samo poleka ..... se vo svoe vreme ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 16:16

Не разбрав дали ме сметате за бугароман или македонец???

Јас разбрав Македонец...букарин е само тоа што го цениш повеќе од другите опции..
намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.