|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 155> |
Автор | ||
amdi bajramov
Група Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve i najnova druga vest:Amerika ne ebe nikogo.kosova nezavisno i basta....jebiga sila moze sve....
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А во што е ...ете косово независно?
Кога за се...буквално исто....како и опкружувањето негово си зависи од други???.
Да не речам од нивната милостина...барем ти како еден од ромовите..треба тоа да го знаеш кога на скопските раскрсници просиш некој денар..
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nezavisno ... go protera seto nealbansko naselenie , vklucuvajci gi i romite , sekako .... nezavisno vo sverc i sekakov vid ostanat kriminal .... nezavisnost priznaena samo od banana drzavi i proamerikanski marionetski vladi ....
Изменето од miroslav_g8 - 17.Мај.2008 во 14:18 |
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не треси ...марионетски влади - каква глупост...ај види кои досега го признаа косово па ќе видиш колку се марионетски....мисли пред нешто да напишеш за да не те поправаме - за твое добро...една од нив е германија и англија...смешно нели |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е, мој пријателе. Не знам колку години имаш, но слабо ја познаваш СФРЈ. Јас повеќе време работев ширум СФРЈ, отколку што постои независна Македонија. Словенија беше држава во држава. Тие добиваа се што сакаа, како сега западна Македонија. Ако мислиш дека сум србофил, грешиш, но мене тоа на ме навредува. Секој има право на свое мислење. Јас само жалам за времето што помина. Не само што имавме отворени граници во СФРЈ, туку и во цел свет. Само грчките педери, како и сега, не не признаваа и бараа визи... |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бевме робови во СФРЈ, но подобро си живееме. Сега сме „слободни“, но како живееме, сами си знаеме. Погледај го подобро ова. Зарем тоа „робови“ не ти изгледа со спротивно значење? Бевме робови но подобро си живеевме... |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e moj prijatele ? em dobro znaes , em uste poubavo pisuvas ama za zal ne si svatil edna rabota .... deka za sekoja iznesena vistina i realno gledanje na nestata sleduva etiketa ... SRBOMAN ..... ne se obiduvaj da objasnuvas od prosta pricina sto nema mnogumina koi sakaat da te razberat ..... a sto se odnesuva do konstatacijata vo vrska so zapadna makedonija kako paralela na slovenija od vremeto na SFRJ , mozam samo da ti kazam , sekoja cest .....
|
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас повеќе можам да личам на бугароман, бидејќи повеќе сум приврзан кон Бугарија. Сепак јас сум Македонец. Кој како сака нека ме квалификува, мене ми е сеедно.
|
||
|
||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова веќе не го разбирам.
|
||
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зашто друг да те квалификува..кога самиот ти си имаш право да го сториш..а гледам и веќе си го направил..
|
||
|
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не разбрав дали ме сметате за бугароман или македонец???
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ce si doznaes .... kako sto si doznav i jas ..... samo poleka ..... se vo svoe vreme ....
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас разбрав Македонец...букарин е само тоа што го цениш повеќе од другите опции..
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 5152535455 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |