|
Изградба на црква на плоштад Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 114> |
Автор | |||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MyWay
Luge sramota e od sto tolku ste zaslepeni so toa sto ke vi go kazat SDSM sramota e hristijanski narod protiv crkva da bidete toa e grev!A site znaeme zosto sdsm protestiraa za da napravat bunt i posle da recat deka vladata neubavo gi organizirala izborite. Hahaha nema da vi uspee |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Протестираа идни архитекти. Не им пишуваше а и самите не рекоа дека се ВМРО, ниту пак спомнаа некоја друга политичка опција. Тие само го искажаа своето незадоволство од амоволието на власта. Затоа молам без инсунации. Оставетеги децата на мир. Или немате повеќе кого да задевате па сега ајде по студентите. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Isidora
Сениор Регистриран: 29.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај пред да кажеш нешто,те советувам да размислиш 10 пати.Другото нема да го коментирам! |
|||
Isidora
Сениор Регистриран: 29.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Суди ме колку сакаш,воопшто не ми пречи,ниту пак се грижам што ти или било кој ќе каже. Ти знаеш ли што е: НИШТО СВОЕ????? Кога велам МАКЕДОНЕЦ,мислам на оние кои се Македонци по потекло (мајка,татко,дедо),далечен предок.А кога е предок,нормално дека е православен,ако е чист Македонец,бидејќи во тоа време не било проширено муслиманството или другите вери. МАКЕДОНЕЦ КОЈ НЕ Е ПРАВОСЛАВЕН-тоа е некој кој се родил во нашата земја,добил државјанство,се води како Македонски државјанин,но по потекло сигурно не е Македонец,без разлика на која вера и припаѓа.А што се однесува до оние кои се Македонци по потекло,но се со муслиманска вероисповед,тие веќе и не се Македонци во права смисла на зборот.Тоа би било исто како во некоја друга држава,која била само со една вера,заради х-причини,да прифати друга вера.И тогаш,по силата на законот,тој не е автохтон потомок. Сега разбираш што зборувам? |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
пак ќе кажам дека МПЦ вели дека нема никаква врска со оваа црква или со случувањата на плоштад, засрамена е од се
ако има некои попови тоа не се попови туку политички марионети Изменето од anastea - 04.Април.2009 во 14:57 |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vrera mojot omilen premier rece deka crkvata kje bide najubavo neso vo MKD
aj da vidime,... so ima da lazit? hehehehe i sakam da e taka |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а ти се сомневам дека самата се разбра нешто од тоа што го напиша |
|||
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
daj link
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еве ја старата (која ако ми дадат да бирам би ја избрал наместо другото чудовиште) многу е помала и повеќе пасува на просторот
локацијата која е waaaaaaaay off и новото чудовиште |
|||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vazen e obrtot na PARITE ........... osobeno na onie koi od budjetot treba da se sleat na smetkite na firmite koi se vo sopstvenost na ludje bliski na vladeackata partija ........ em volkot sit , em ovcite na broj
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иако темава не е отворена за дискутирање по прашања од лична вероисповед, напаѓање или бранење на одредена религија, гледам дека темава им “легна“ на многумина.
На дел од верниците да докажуваат колкави верници се, а некои и да плукаат по останатите и да ги омаловажуваат сите останати кои имаат поразличен став кон религијата. Некои од атеистите го користат случајот за докажување или убедување во некаква “неисправност“ или “неморалност“ на православието, па генерализираат и ги поистоветуваат сите православни христијани, со оние неколкумина од саботниот случај на плоштадот. Некои припадници на други религии си најдоа тема за сеир и препукување, а некои гледам дошле тука и да докажуваат или оспоруваат кој има право да се нарекува МАКЕДОНЕЦ а кој не?! За да нема понатамошни недоразбирања, разводнување на дискусијата и оддалечување од темата (која по којзнае кој пат повторувам дека се наоѓа во подфорум Политика), сите понатамошни офтопици и лични препукувања надвор од тема ќе бидат бришани без образложение. |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
uh ana grdo
hahahhahahhah neka neka vazno da ima crkva a moit kje ja dorazubavat |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 5152535455 114> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |