|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 77> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 25.Јануари.2009 во 14:34 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марш марш генерале марш, знај дека враг ќе победи,блгарских чеда...... Глујоски денес ќе ја претстави својата книга Мини п'e'oба во 50 цеколи |
||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
50 , 50
е секако повекје од НУЛА вила ла гјуво Изменето од moira - 25.Јануари.2009 во 14:34 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пишувај со нормален фонт!
Благодарам |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кај го пишује во правилникот на Форумот, за това фонтовите да прочитам, сум тука 4 години и несум сретнал такво нешо
благодарам и поздрав Изменето од anakin - 25.Јануари.2009 во 14:49 |
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Писмен си, знаеш кои се правилата, ако не земи и прочитај, а секако се надевам дека ја знаеш и форумската култура, немој да ни викаш со големи букви!!!
Основен јазик на форумот е македонскиот и неговите дијалекти, а препорачливо е користење на кирилското писмо и нормална големина на фонт и букви (мали букви), освен во исклучителни ситуации. И не очекувам реплика на ОПОМЕНИ!!! Благодарам |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ocigledno e deka jas ne bev tuka i vednash oslabe odbranata na Gruevski. Ajde ve molam so argumenti, shto mu se zameruva na premierot?
Vo sporedba so kogo e najlosh? Koj prethodni premieri bea podobri? Iako mu zameruvam tolerancija na nekoi ministri koi napravija bajagi lapsusi i nepravenje rekonstrukcija i vnesuvanje nova sveza krv vo vladata zasega sepak ostanuva najdobar. I pak kje recam, nee e toj kriv shto konk*rencijata e slaba. I ve molam pobivanje na mojot komentar samo so izdrzani argumenti i konkretni primeri. |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.Ама голем потенцијал лежи во човекот,за мајтап |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pred 3 godini so iljada denari mozese da se ispazari za nekolku dena jadenje, denes ne moze nitu za cel den, pa pogolem argument i ne treba, od ekonomska gledna tocka, bidejki Gruevski e sepak ekonomist i premier.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaboravi da kazes i ekspert za UNISTUVANJE na standardot kaj sopstveniot narod
|
||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја да бев во политка ќе го изедев жив за закуска не за појадок.Глујо е послушно магаре! |
||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||
kosturot
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako argument na opravduvanje moze vednash da se kaze deka ima svetska ekonomska kriza. Isto taka ima "ambiciozni" ministri koi predlozija zakoni koi vo praksa se pokazaa loshi i koi nanesoa shteta na rabotenjeto na vladata. Mora da priznaeme deka sakame da sme vo evropa ama po zakonite na socijalizmot. Plakjanjeto na danocite ni pagjaat teshko.
Veruvam deka kje prestoi rekonstrukcija koja kje gi trgne takvite lugje. |
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NAPRED GRUEVSKI!!! NAJDOBAR NAJDOBAR I NAJDOBAR PREMIER!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 5152535455 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |