![]() |
|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 118> |
Автор | |
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И вреди и не вреди...
|
|
![]() |
|
katerina22 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Не дефинитивно и покрај се светот е не благодарен
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Dobriot biva najcesto natrten, omalovazen i ograben...dobrio ne pravi takvi raboti, nego samo mu pravat...bidi dobar...da bides siluvan sekoj den, ne e taka loso koga ke se naviknes
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Pobrzo ke ostaris,kosata ke ti obeli i ke dobiesh bori na liceto.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Jas sum definicija za dobra licnost.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Jas sum takov uste koga vlegov vo pubertet ![]() |
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Се согласувам. Што значи да се биде добар??? По икс примери сум видела дека премногу добар може да значи и наивен, а тоа пак може да значи и глуп. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke sfatat kolku si dobar i kolku vredish,otkako ke te "pretepaat".
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
da vredi- site ke bea dobri !
Изменето од invader - 03.Август.2008 во 00:37 |
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
![]() |
|
big kiss ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
hmmmmmmm,DA
![]() |
|
![]() |
|
Ne e loso da bides dobar. Na pr. "Dobar e*ac "
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
cesto pati gi mesame poimite
dobar i slab
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
dobar covek ne znaci deka e slab vo karakter...
i uste ednas ce recam, toa se zavisi od karakterot, covek koi e dobar nikogas nema da bide los, a losite nikogas nema da smenat "stranata" i da bidat dobri, toa e karakter, toa e vo krvta, kako volkot sto go menuva vlaknoto no nikogas karakterot, taka e i so covekot
![]() DA, vredi da bides dobar!
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
pred desetina godini, drugar mi si ja donese vo drustvoto devojka mu, malo, slatko, naivno devojce, koe celo vreme ne' slusase i se smeskase, edvaj da i go imavme cueno glasceto.
Toj ja vikase dusicka, pa i nie site ne ja vikavme po ime, tuku "dusicka"
arno ama...na dusickata tatko i bil zasluzen clen na vladeackava partija, pa mu ja stavija kerka mu direktorka na edna vazna institucja so koja jas redovno sorabotuvam.
iskrsna problem od nikade, pa otidov da ja posetam.
mnoooogu i bese udobno vo direktorskata fotelja, muceto stisnato, a noseto prcasto i bese zakaceno so kuka na edno oblace.
"dusickata"mi kaza deka do sega bilo kako bilo, od sega natamu, kje se pocituva red i zakon, a pri toa mi se obrakjase po prezime.
jas gi okokoriv ocite od iznenaduvanje, a dolnata vilica tolku mi padna, sto posle morav da ja stavam na mengeme za da ja vratam na mesto
![]() za vakvi dusicki, baba mi vikase, "ispod mira, trista vira"
demek, muabetot mi bese....dusickata voopsto ne bila dobricka kako nie sto mislevme, tuku samo se cuvstvuvala inferiorno
drugarice i drugovi, ne mesajte dobar i slab!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |