![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 526527528529530 2116> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da,da Djaki, Rolka=sokriva,prikriva...![]() ne obicham,jas rolki...
niti na zima...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
se postavuva prasanjeto zasto e dobro da si zena?
eve nekolku odgovori:
1. Први слегле од Титаник 2.Такси допира за нив. 3. Не изгледаат како жаба во блендер кога танцуваат. 4. Не треба да даваат гас за да се воодушеват од себе си.
7. Може да разговараат со личност од спротивниот пол, без да го замислат гол. 8. Има времиња кога чоколадото може да им реши некои проблеми. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
imas latentna energija, zatoa nemas ni potreba za rolka
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ne znam dali ke gi primi
tesko prima
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
za drugoto ne grizi se...
|
|
|
|
![]() |
|
Ova za zenite
i navistina e TAKA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
.... al nece ...
.... u cipele tudje
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Val ne znam dali si zabelezila deka se pomalku gluposti tropam
izgleda globalnata finasiska kriza (blago receno recesija) mi go rasipa raspolozenieto
![]() nemam energija da ja peam:
Kako je lepo biti glup, Stoka ume da nervira, Gutaj sta ti se servira, Kako je lepo biti glup. Kako je lepo biti glup, Bolje mozak sakrivati, Pa cutati i plivati, Kako je lepo biti glup. Ne bavi se politikom, Spavaj, radi, cuti, jedi I ne veruj vise nikom, Lezi, dig se, ustaj, sedi! Kosa gori ispod slema, Valjamo se po prasini, Niko od nas pojma nema, Da smo davno u masini. Kako je lepo biti glup, Mani glavu, pasi travu, Glup si, nisi ti u pravu, Kako je lepo biti glup! Kako je lepo biti glup, Bas te boli sta ti rade, Ko te laze, ko te krade, Kako je lepo biti glup! |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() site ko motno se osekat okolu ![]() zdravo ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
poleka be...me ugushi
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gush, gush, gush
sik*r gusha jote
s'ka k*rkush
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 526527528529530 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |