|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 522523524525526 716> |
Автор | |||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
denes ja imase...pa toa don Djaki se lutese...ve nema..pa ke ve otpise...
a da...imase i konk*rs...trebase guski da mu se ispratat...isklucivo na Lp... i znae koj pobedi MOIRA ...tu ama mi fali...sekoj moment moze da se pojavi...znaes ...ne snabduva so roba ...od EU |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ooooooooo, Moira is the winner.....a kaj e ona?? da ne ima na nekoja carina zaglaveno???
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
verovatno proveruva deklaracii...na ne i se protne nesto mlitavo
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma od najostrite barav....se razocarav epten...a Mari me prasa dali moze BIC....ama zastarena firma...sakam nesto po nova...dostojanstveno d asecam
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znam kade e...
sigurno slavi vo nekoja kafana...za pobedata...bogami, ne e mala rabota da pobedis na konk*rsot na Don DZaki....
|
|||
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...dindi...ja mislam deka ako vi pushtam edna pozdravna nema da mi padne krunata od glaa...hihihiiiii
...pozdrav ...pouchna pesna e bi trebalo da ja chuete...hahahahha http://www.youtube.com/watch?v=oxQqiA5Sd4E |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
daj nesto originalno ako imas...ne nesto veke slusano..i ne se trudi tolku...i taka te sakame
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajjjj, well-well, a be ne prosvetli bre mlado momce..tuf.tuf, alav da ti e....
I'll be 7 days fool??????????..te molam prevedi mi....
|
|||
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da de...nisto bez prevod...ako sakas da te razbereme
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tukaaaaaaa sum |
|||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Dve raboti se beskonecni vselenata i coveckata glupost! Sto se odnesuva za vselenata, za nea seuste ne sum siguren!!!" Albert Ajnstajn
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......strina moira-guskata...auuuuuuuu kakvi zenishta ste vie bre...kao nema nekogo nozevi vadite i zileti brcate pozadi grb...pu pu skraja od takvi "drugarki"... ...se se karajte, ja ke vi kazam kakose prai toa...ke se fogovorite za raspored koa koja ke saka...i ke pmu pushtite na don Jakuza...pp e sea ja mslam deka on ke ne ve odbie...hihihihihhihi...ili samo za gushkanje go biva... ... |
|||
Внеси реплика | страница <1 522523524525526 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |