![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 521522523524525 2116> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne,. Dzakite site ve saka, a vie ne mozete bez Dzaki
pridrzuvaj se kon pravilata...
da ne te baniram na tri nedeli
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..Dzaki go sakame site...
![]() ...mamamd e cela specijalna... retko se naogja...skapo se plakja...koj grabnal se za***l...iskreno socustvo za nego ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
dobro utro sakani moi
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Decki,malecki..
![]() Ha,ha
se osekjam,bas kako malechka..
so ovoj special pozz od Mamamd
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..kamo kafe deckimalecki
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
dobro i na tebe traktorce
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
traktorce ![]() Сениор ![]() ![]() Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
i od mene .... dobro utro
![]() |
|
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
pozdrav do site odam jas
![]() |
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
vazi valll mila jas sum na rabota koga mozes
bujrum vrata ti e otvorena sekogas
kissss
![]() |
|
![]() |
|
Aj,moze utre srcka
da ti pominam na chajce
denes imame nekoja grupna sobiranka
ovde na rabota,rodendeni,imendeni....
aj,utre kje ti kazam...mozebi kje dojdam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fala mila srekna i na tebe site zelbi da mi ti se ispolnat koga mozes ako mozes bujrum dojdi kaj mene ke pieme cajce i ke muabetime i mene mi e milo sto sum tuka mila
|
|
![]() |
|
Koga na kafence,chajce??
Bas mi e milo,sto se citkameee
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 521522523524525 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |