![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 519520521522523 832> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК....Се гледа.....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
сдк-НЕКА СЕ
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
СДК....к*рназ си е к*рназ...без оглед на моментот....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk...imam nesonica...
![]() |
|
![]() |
|
СДК.....Повеќе вреди војска од магариња, што ги предводи лав...отколку војска од лавови, што ги води магаре....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk ...mi ja nema ekipata..
![]() |
|
![]() |
|
O0 Sunshine O0 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
сдк...ми се допаѓа атмосферава тука
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sdk... Tanja I Irena
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Сдк...одбрав погрешно време,погрешно место..........
меѓу нив и јас погрешна,најгрешна |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
СДК дека ке си легнам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
сдк дека ми се спија премногу ама морам да одам на училиште ..
![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
СДК...Највеќе вреди војска од лавови, што ги предводи лав ![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
сдк... аууу ова лавовиве...
![]() ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
сдк дека че го килнам volkswagen оти не дојде денеска на училиште :)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 519520521522523 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |