|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 519520521522523 566> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес во моја шоферска кариера првпат да видам волку дожд.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imalo i polosho. Vikaj ura Mene mi e vtor pat, ama denes najdolgo si zaglaviv vo kola. Prvo vo Cento idejkji od Kamnik bash koga pochna da istura, ne mozev da vidam dali kje se kacham na trotoar ili po ulica ushte vozam, zatoa shto se beshe ramno Posle vtora tura soobrakjajka na nadvoznikot kaj Pivara i vo 4 glupuot policaec i ushte edna soobrakjajka kaj Brikolaz! I odam doma, se parkiram, gledam ezero okolu mene Si posedov vo kola 20 min, potprestana i si upropastiv shtiklite shto gi zemav pred samo nekoj den od Bata! Kogo da tuzam sega?! Denes, uzasen den. Ama da ne beshe dozdot nemashe da bidam volku okezena na kraj |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За во градски услови немам страв,фаќам прво кафанче и дигам рачна.
Но мене денес помеѓу Сарамзалино и Лозово со сите оние странични ископи, кофите вода и грмотевиците Субрата Рој ми се виде. А на цела мака бев и обврзан до 16 часот да се вратам,па со тешко срце после Велес под 140 не спиштив,освен кога фаќав кривина кај патарината во Петровац.Не ради парите него од инат.Која нормална држава наплаќа патарина за пат кој најмалце е автопат со сите тие работи што се изведуваат. А ми текнува не знам точно која година беше кога се правеа реконструкции на потегот Велес-Скопје рампите беа дигнати без да се врши наплата. Изменето од Орка - 31.Јули.2014 во 21:37 |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес последен работен ден...Конечно!!!
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ццццццццц што има тука за радување,мене лани на 31 јануари ми беше последен работен ден па никому ништо.
Туку ај да ти се погоди време. |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таму кај што планирам да одам, и да има сонце, и да врне дожд, пак ќе биде прекрасно!
|
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес си купив фен
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ужасно беше, и ја ко девојчињана се плашам од грмење
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес во Палестина наша беше бурно
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес убав ми беше денот до пред некој саат,тотален одмор.
Во очекување така да мине и празников,па повторно на мала ексК*рзија низ Македонијава ни убава.Но Марфи ни ора ни копа. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes site godisni vreminja pominaa
...sabajle dozd po nego vetar , pa sonceeee ubavo za plaza i banjanje...sega grmotevici ...se nadevam dosabajle nema sneg da zavrne |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес релативно ок ден,само,можеше и поубаво да заврши
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес исто ко да не сум на одмор...
|
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes ne odam na plaza , ke si se ladam na shank ....sekako so zgodno drustvo
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Внеси реплика | страница <1 519520521522523 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |