![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 518519520521522 1869> |
Автор | ||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
.....voajer e toa.....begaj podaleku .......ustvari isti ste.....i ti zirkas.... ![]() |
||||
![]() |
||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|||
haha, jas ne i idam na mazite, tie mi doagaat, zatoa velam ne moze nekoj da mi udri korpa ![]() |
||||
![]() |
||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|||
ke go viknam da se druzime, koj znae dali saka pukanki i fstaci ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|||
....yeah...yeah...whatever... ![]() ...ne ti se pogodilo, da viishe kako se ide so trchanje...pa sho da ti kazam na tebe-sve si znaesh ti...dzabe ne si IQ-rekorderka za flodiranje i najgolem konzument na gravche... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
.....hahahha...neli ne ides na mazi.......hahahahha.....tie doagjaat kaj tebe.....pazi da ne bides Jedi
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
reche zajacheto ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
reche vtoroto zajache ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
....ne napustas.....
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|||
...neznam za vas...ama ja ve napushtam...mislam deka e vreme da se odmorime malce da napraime pauza-stanueme veke monotoni...pauza je dobra stvar...posle toa e poubavo...
...trust me...for...I'm the "crist" treated like a "devil"... ![]() ...pozdrav i sonuvajte uvabo... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
.....honeeeeey.....i ti si otide...... ajde sweet dreams....
![]() ![]() Изменето од moira - 12.Март.2008 во 03:43 |
||||
![]() |
||||
|||
i ja za 10 min si odam, samo da probam neshto tuka
![]() bye bye well ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
aj da vidam...
|
||||
![]() |
||||
|||
smeniv avatar
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 518519520521522 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |