|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 107> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe sto ti e na tebe?me zaebavas neso?pa makedonska e be
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah abe predvo na angliski be brat
pa nema da ne pustat na evrosong ako ne peeme na angliski |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne beeeee....i makedonski mozepa ne e fintata tekstov na angliski da ide
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde cao mona..idam jas...vecer ke dojdam mozebi
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde cao MASTER
abe nesto zbunet go nema, lele od damna ne sum muabetila so nego, hmmmm |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaebava neso...ke go fatime negde...ke go istepame ubavo...da mu dojde pametot
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vie pa , odma so sila, znaci stvarno pederi ste bile. Moze e*am nesto, da prekinuvam ? Eve da svrsam i vas sum, sto sakate prajte mi
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavrsi li be?
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh ! Gotovo !
A ti momice se znaeme odnekade ? Cekaj ma zosto places ? Ama . . . ne mavaj ma . . .a mori glavata mi ja dupna ! A mori se salev , a ma ne mavaj po usta, mrihihnjnajnm, pljuk ! pu ! Iiiiiiiiii krv mi pusti . . . ne, ne po oko ! Dragi gledaci ja prekinuvame emisijata zaradi tehnicki nokaut ! |
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha....se sredi li rabotata?
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej konecno vlegov na forumot
cel den vcera ne me pustase, ustvari nitu idividi nitu mt.net ne funkcioniraa breee diskriminacija znaci, samo za makedoncite mozelo |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa, koga imas izostanoci po casovi od pederstvo. Da dojde nekoj da ti gi opravda oti . . .
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima li nekoj?a?a?a?
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASTER so vikas be? aloooo? sakas li da se tepame ?
zbunet pa vie dodeka sirevte pederstvo, jas kinev zivci i sega ni Busckovski nema da mi gi opravda izostanocite abe pedercinja moi, slusam tracevi niz forumot nekoj na nekoj mu se pustal ajde kazuvajte koj ke ima naskoro svadba?? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |