|
Секс Зезање..се што не можат другите теми |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 214> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh sea lizenje so pola suta ...kazues...
A sto ima mene da mi go pokazues koncentriraj se na dana ...znam deka si u tezok stadium na neebica ama te molam fokusiraj se ...i dolovii i sto bi i prael malce poinventivno |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne go pravis so merak, isto ko da ne si go napravil.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...немој да ме сватиш погрешно ама ако си симпатично чупенце воопшто нема да биди сосила ти ветувам...ама да знајш дека многу сакам романтични сцени ...со свеки,вино...и така натаму...и да знајш дека сакам предиграта да трај...па малку подолго Изменето од bone - 28.Август.2006 во 22:28 |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ke i sepotis li na uvce te sakam ? |
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opaa... Romantika, a? Ti sakas da bides prviot koj ke bide romanticen so mene, ha?
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..аааа...НЕ...такво нешто невелам дури не почуствувам... ...
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dana aj sea priznaj deka pocna da se chachkash od muabetot ... posto akj mene ekranot pocna da protekuva , zidovite pocnaa vlaga da mi fakaat , pa se prasuvam dal e od tebe mozebi ? |
|
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... па зошто да не??? изгледаш симпатично на сличето...сигурно нема да ти пречи малку промена????
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od mene e. Sekako deka e od mene.
|
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo be momce... pocna da tece... e sega kazi gi ubavite zborovi...Otvori se Susamice... Sezamice
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Haha, ne veruvam vo romantika zasto ne sum ja doziveala, ripni go toj del.
|
|
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... и барем почна да размислуваш за понудата???
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne. Malku kaza. Potrudi se.
|
|
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...е па батали романтика тогаш ке земиме едно кило коњак и ке одиме некаде и ке се искиниме ... сакаш ???бирај место...
...јас сум поке за на плажа сакаш ??? Изменето од bone - 28.Август.2006 во 22:38 |
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354 214> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |