![]() |
|
Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 69> |
Автор | |||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Немој бе Нинџо, ми гледаш многу попаметен од Заев и багра околу него.
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||
Ааа ете го колегата.. Знае што има во следните две бомбички. Може ли sneak peek? ![]() ![]() |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Тоа е мое гледање на работите....Јас мислам дека крајот на криминалците кои ја приватизираа Македонија, веќе се гледа.
Ова што се случи денеска беше страшно за гледање, без оглед на тоа што сите вмровски медиуми го релативизираат протестот и немирите после него....јас со свои очи го видов сето тоа и дефинитивно тврдам дека ова е линија позади која враќање нема....крајот на баграта ќе и дојде, вака или онака.... ![]() |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
A za shto ustvari se protestirashe ???
Gi preslusav i prochitav transkriptite , nema neshto poznachajno za sluchajot osven shto Urko vo momentot ne e kaznet , ubiecot e vo zatvor , ovie pojma nemale sho se deshava tamu ... I normalno sdsm pravele takvi raboti samo shto nema prislushuvani razgovori (togash vekje pochnaa mobilnite a i kojznae kakva oprema za toa imale) Edinstveno moze da razgori slucajot Smilkovsko ezero , ova deneshnovo e ochaen obid za generalna proba za 17ti maj ... (sekoj koj shto frla po policija so kamenja se reagira) blam , neutralnite ne se dobivaat so vakvi sorosoidni evtini finti za sobiranje pred vlada ili sobranie (gi pishuvam so mali bukvi bidejki ni niv ne gi pocituvam) za rushenje na istata
Изменето од Santijago - 06.Мај.2015 во 00:43 |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Pullo ![]() Група ![]() Регистриран: 05.Мај.2015 Статус: Офлајн Поени: 44 |
||
sledno e smilkovsko vo koe pak ke slusneme nekoj glup muabet vo stil grujo vika siptarite mamicata i nesto slicno pa protesti od mudxahedini pred vlada i krsenje i golemoto finale e na 17 maj. Gruevski ja ima mojata celosna poddrska dokolku - istrae so ovie protesti, go zavrsi sudskiot proces, gi ojavi SITE snimki i na kraj da si podnese ostavka otkako zaev ke odi vo zatvor.
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Ti da ne si praten od partija da branish shefot ?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Pullo ![]() Група ![]() Регистриран: 05.Мај.2015 Статус: Офлајн Поени: 44 |
||
da da da. |
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Бензинот дека се качи три денари... ![]() Изменето од Ninja 35 - 06.Мај.2015 во 00:53 |
|||
![]() |
|||
||
Ou da be , ama i dizelot i mazut i ekstra lesno ama dzabe protest
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ko da znaev ... |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Сега протестираа и плинот за да се качи
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Moze za plinot da protestiram
Nego Nindza , zash be ZZ ne objavuva bombi za shiptarite neli i od dui i dpa ima snimki ili gz opashkata od zakanata na tachi ? |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Незбам бе друже... Истите снимки и многу повеќе ги има и дпмне....што не ги објават, они имаат плус и од опозицијата, барем и нив да ги слушнеме. Зајко има нешто намислено и се држи до тоа, тактизира...може и нема врска од тактика, може импровизира ден за ден, кој ќе го знае што има во тоа црпката |
|||
![]() |
|||
||
Ja bi za bolje za bolje od momentalnava sostojba , ovaj gujo mi izglea kao kad se seljo promangupi , ama ochekuvam silni udari , na kraj alerkat i nokaut od strana na zajko ama nekako bledo udira (spored mene)
Se ili nishto , pushti se , ne moze dvajca da ja kontroliraat cela drzava ... |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |