|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 525> |
Автор | |
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i wanna fly away...................
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mogu da ti kazu da za tebe bas i briga me pricaju da s jednom, drugom, trecom spavam ubijam te da te cuvam najvise na svetu kada prevarim te ali kad ti kazu da te ne volim, tad lazu te. (ceeeeeeeeeeeeel vikend ja slusam ovaa pesna, samo taa mi e v um i veke mi sk*rceno od pesnistevo) |
|
Don't wory be happy :)
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagrli, sad me jako zagrli kazi mi, nesto lepo slazi mi dal jos ima me u srcu tvom zaplaci, samo jako zaplaci, zaplaci, ili bar odglumimi ti si jedini u srcu mom, ostani.......... |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jer srce nije kamen,srce nije kamen da ga bacis iz kaputa kao kartu posle puta srce nije kamen... |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cija si...na kogo radost ti mu nosis...
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......... CIJA SI..... I KOJ TI DARI DOLGI KOSI CVET SI MOJ A NITU IME NE TI ZNAM |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Ne mogu ti pomoc ove noci jer nemogu protiv srca svog jer nemogu skriti svoju bol...
Uzalud,ovaj put sve je gotovo ne pitaj me skim cu da se budim jer to vise necu biti ja... |
|
|
|
diplomec
Нов член Регистриран: 30.Април.2006 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
al nesto treba da znas
ON TE VOLI DUZE JA TE VOLIM VISE........... |
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zao mi je tek sad sam sve od tebi naucio a najvise zao mi je zalud sam se mucio i da volim do neba i da prastam kad treba... sta sam to stvorio zasta se borio da njemu bolja vratis se... |
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti mozes sve al jedno ne...to da mi branis nemoj molim te da ovu pjesmu nevolim...da te zaboravim i ostavim..... |
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Ne zelis kraj...mada je tu medzu nama stvara se jaz i bljedi kraj.... Bili smo ljudska stvar...
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BELEG, SRC ALAL DA TI E ZA PESNIVE,...... NE DA ME DRMNA NOSTALGIJA ZA EDNO VREME..... PA RODENDENSKI ZABAVI........, GASENJE SVETLO... TANGO STISKAVEC..... E PA TOA TI E... ,,TVOJTE LISJA GORO SESTRO PAK KE TI SE VRATAT MOJTA MLADOST GORO LE SESTRO NEMA DA SE VRATI....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Мече
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Признавам до смрт те сакам залудно е да се лажам.... но зар е важно колку сакаш штом лажна љубов со среќа плаќаш немам сила да се борам и збогум да ти кажам морам Несудена.... |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Before you slip into unconsciousness
The Doors - The Crystal Ship |
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |