|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 118> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na dobriot site mu go krojat zivotot t.e.nikogas ne e vo deficit od "licni kreatori"
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobriot sekogas mu veruva na prodavacot, makar bil i original Kinez, ne go prebrojuva kusurot, ne si gi bara nazad pozajmenite pari i sepak ostanuva prijatel so istite, zosto toa se samo pari i zaradi koj on e golem i so mnogu dusa i dur buricka po kanti sepak ne se otkazuva od svojata dobrina koja drugi ja narekuvaat naivnost koja odi do tamu da i poveruva na negovata sakana deka nema povtorno da go izneveri, velejki si deka i toa e dete i so ima vrska sto ne e negovo...kako i da e, nego nikoj neke da go tepa, zosto nema da vozvrati nitu e predizvik, nitu moze da predizvika vozbuda...samo edna golema dosadaa
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vredi da se bide dobar samo so dobrite,ama takov balans e tesko da se vospostavi,zasto dobriot e obicno dosleden na sebe vo sekoja situacija i so sekogo
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar?!,....samo ,...i iskluchivo so,...dobrite!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
darkangel
Група Регистриран: 18.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
све што е добро со добро се враќа...све што е лошо тродупло со лошо се плаќа...се исплати да се биде добар и те како...подари му насмевка на човек со насмевка ќе ти врати...нервозен раздери му се..и полошо за возврат ќе добиеш
|
|
Skorpija16
Група Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da no treba da se ima i granici..bidejki potoa lugjeto ke pochnat da ve iskoristuvaat
|
|
misseli4ka
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам дали вреди или не вреди...ама и јас сум добра само за добрите...
|
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako se istaknes dovolno so svojata dobrina,mozebi po tvojata smrt ke ti napravat spomenik,ili nekoja ulica ke go nosi tvoeto ime,ke pishuvaat referati za tebe,ke te opeat vo pesna,pa ako si posrekjen moze i praznik ke ima vo tvoja cest
|
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОБРИОТ И ГЛУПИОТ БИЛЕ БРАЌА
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ ТРЕБА ДА ГЛУМИШ ДЕКА СИ ДОБАР.......МИСЛАМ ДЕКА ТОА ИМА ПОДЛА НАМЕРА.........ТРЕБА НАВИСТИНА ДА СИ
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu jasno!!
ama, samo so dobrite! |
|
You live only ONCE!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobrinata se vezba, sto znaci sekoj moze da stane dobar gokolku ima cuvstvo na kaenje. Dzabe vikaat deka posle onoduvanje nemalo kaenje, ima ! No obicno retko lugeto se kajat zosto bile losi obvinuvajki go cel svet deka e los so niv i zatoa oni stnale takvi. Isto taka poznacajni gomnari se ironicnite peckaci, sto bara i kopa nekoja tvoja slabost i ke ti ja plesne pred narod, a ne svaka deka taka stanuva uste poodvraten, zosto se zanimava so tug prljav ves, a ne se gleda sebe si. Lugeto potem go izbegavaat zosto i na niv ke im go napravi istoto ili pa nekoj ke bide prinuden da mu ja skrsi glavata, ako e ponervozen. I zatoa gomnarot ostanuva sam, beden i jaden kako maalski alkoholicar sto site mu se potsmevaat zaradi negovata maloumnost
Изменето од zbunet - 31.Јули.2008 во 09:59 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto e ustvari definicija za dobar....????
Za mene drugar mi e dobar.. car... .. nema zbor... Ama za nekoi ne e... Taka velat... I sea ... |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra zabeleska
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |