IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 516517518519520 832>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 17:32
Originally posted by s_girl s_girl напиша:

Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

оваа Тиги е ептен јака...ејзаедно сме посилниплазењеголемо%20гушкањесдк...уф... кефче....сега ко ќе заучиме јас и симона по цел ден на идивиди на часојзадоволство

ами како :)))
Ама ќе прајте муабет со мене, даре и владо така!?трепкањетрепкањеголема%20насмевкаВаљда нема меѓу себеплазењенамигнување
увјек бејбиголемо%20гушкање(плазење)не озбилно, нормално дека ќе правиме со вас муабетголемо%20гушкањетрепкањеголема%20насмевкаособено со тебезадоволствосамо што ќе бидиме по цел ден онлајн...а, меѓусебно по цел ден правиме, и за тоа форум не ни требасреќа

абе чоек од кај знајш ако ме боли грлото и сл (недајбоже) че си пишуваме на форум муахахахаха :)
сдк... ќе ти купам апчиња.... мислам Фитосепт се викаа...ќе ти помине грлцетонамигнување
е тие де, што ме спасија у осмо на настапот во Марко Цепенков, мислм и ти беше таму, така?
Кон врв
s_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2010
Локација: Macedonia
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 17:34

оваа Тиги е ептен јака...ејзаедно сме посилниплазењеголемо%20гушкањесдк...уф... кефче....сега ко ќе заучиме јас и симона по цел ден на идивиди на часојзадоволство

ами како :)))
Ама ќе прајте муабет со мене, даре и владо така!?трепкањетрепкањеголема%20насмевкаВаљда нема меѓу себеплазењенамигнување
увјек бејбиголемо%20гушкање(плазење)не озбилно, нормално дека ќе правиме со вас муабетголемо%20гушкањетрепкањеголема%20насмевкаособено со тебезадоволствосамо што ќе бидиме по цел ден онлајн...а, меѓусебно по цел ден правиме, и за тоа форум не ни требасреќа

абе чоек од кај знајш ако ме боли грлото и сл (недајбоже) че си пишуваме на форум муахахахаха :)
сдк... ќе ти купам апчиња.... мислам Фитосепт се викаа...ќе ти помине грлцетонамигнувањее тие де, што ме спасија у осмо на настапот во Марко Цепенков, мислм и ти беше таму, така?

да да... :) јас сега пијам степсилс за грлово ама ништо не помага ај че видиш утре како сум изнастината :(
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 17:37
сдк...абе скокни до аптека, земи си фитосепт...
ко можеа мене да ми го задржат гласот до толку за ништо да не се познава, тебе сигурно пуфка ќе те сторатнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 17:38
сдк дека че му кажам дома за ова а тие за шмукање се или за пијање?

едит: кога че ме учиш да возам

Изменето од s_girl - 10.Јануари.2010 во 17:42
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 17:42
сдк прилепчаниве цепкаат прилепски тукаголема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 17:42
за шмукање, симонке
као шејкерче бе... знајш колку се убави....голема%20насмевка
ама ми се гади од тогаш кога ишмукав цело пакетче во 3 сатиболен

тиги, извинензи битетрепкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
големо%20гушкањеправилно ќе зборуваме (пишуваме во случајов)

Изменето од volkswagen - 10.Јануари.2010 во 17:42
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 17:43

за шмукањекао шејкерче бе... знајш колку се убави....голема%20насмевкаама ми се гади од тогаш кога ишмукав цело пакетче во 3 сатиболен

:Z ами јас за одисеја тогаш гласо ми беше фатен скрос и обични олипс 2 пакетчиња исшмукаф ми се пушти малце на 30минути и пак после... па 1 месец болна бев нелим... :(
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 17:44
леле мони, жал ми паѓа за тебе...плачење
ела да ми те гушнам преку форум еднашголемо%20гушкање
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 18:09
da zeam da go pominam ili da pominam da go zeam намигнување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 18:17

леле мони, жал ми паѓа за тебе...плачењеела да ми те гушнам преку форум еднашголемо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 18:25
сдк дека и сестрами си напрае акаунтЧе на форумов :))
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 18:31
ама спомни му и на модераторите, да не си речат дека е двоен ник и да ве избанираат двете...
долу во забелиешки , критики етц...
ок?
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 18:32

Како и е никот!?трепкање
Да не е оваа мартина!?голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 18:34

Како и е никот!?трепкањеДа не е оваа мартина!?голема%20насмевка

хмм... би требало.. :) така се вика нзз како и е никот напраен иначе во која од поттемите да пишам дека и двете имаме акаунти и дека од ист компјутер се најавуваме?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 516517518519520 832>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.