![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 516517518519520 832> |
Автор | ||||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() е тие де, што ме спасија у осмо на настапот во Марко Цепенков, мислм и ти беше таму, така? |
||||||
![]() |
||||||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
|||||
да да... :) јас сега пијам степсилс за грлово ама ништо не помага ај че видиш утре како сум изнастината :( |
||||||
![]() |
||||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|||||
сдк...абе скокни до аптека, земи си фитосепт...
ко можеа мене да ми го задржат гласот до толку за ништо да не се познава, тебе сигурно пуфка ќе те сторат ![]() |
||||||
![]() |
||||||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
|||||
сдк дека че му кажам дома за ова а тие за шмукање се или за пијање?
едит: кога че ме учиш да возам ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од s_girl - 10.Јануари.2010 во 17:42 |
||||||
![]() |
||||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||||
сдк прилепчаниве цепкаат прилепски тука
![]() |
||||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||||
![]() |
||||||
|||||
за шмукање, симонке
као шејкерче бе... знајш колку се убави.... ![]() ама ми се гади од тогаш кога ишмукав цело пакетче во 3 сати ![]() тиги, извинензи бите ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 10.Јануари.2010 во 17:42 |
||||||
![]() |
||||||
|||||
:Z ами јас за одисеја тогаш гласо ми беше фатен скрос и обични олипс 2 пакетчиња исшмукаф ми се пушти малце на 30минути и пак после... па 1 месец болна бев нелим... :( |
||||||
![]() |
||||||
|||||
леле мони, жал ми паѓа за тебе...
![]() ела да ми те гушнам преку форум еднаш ![]() |
||||||
![]() |
||||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||||
da zeam da go pominam ili da pominam da go zeam
![]() |
||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
сдк дека и сестрами си напрае акаунтЧе на форумов :))
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
ама спомни му и на модераторите, да не си речат дека е двоен ник и да ве избанираат двете...
долу во забелиешки , критики етц... ок? |
||||||
![]() |
||||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||||
Како и е никот!? ![]() Да не е оваа мартина!? ![]() |
||||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||||
![]() |
||||||
|||||
хмм... би требало.. :) така се вика нзз како и е никот напраен иначе во која од поттемите да пишам дека и двете имаме акаунти и дека од ист компјутер се најавуваме? |
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 516517518519520 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |