![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 515516517518519 832> |
Автор | ||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
сдк денес ништо не ме изнервира
![]() Имам насмевка до шестка ![]() ![]() |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
![]() |
||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|||
||||
![]() |
||||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
|||
сдк дека ме фати жал за папагалчето шо го имав
![]() |
||||
![]() |
||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|||
a [to mu bidnalo na papagalot? patem, prv pat slusam deka si imala papagal, iako dzagorime po celi casovi ![]() |
||||
![]() |
||||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
|||
:( http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=12714&PN=2 читај последнио пост |
||||
![]() |
||||
|||
сдк....
![]() |
||||
![]() |
||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||
Чек да се придружам и јас...
![]() ![]() ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ ![]() ![]() ![]() За Оги ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
ајде да се исплачиме
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
оваа Тиги е ептен јака...еј
заедно сме посилни ![]() ![]() сдк...уф... кефче.... сега ко ќе заучиме јас и симона по цел ден на идивиди на часој ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ами како :))) |
||||
![]() |
||||
|||
Ама ќе прајте муабет со мене, даре и владо така!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
хахахахаха че видиме ако не мрзи да зборуваме можи и меџусебно да си пишуваме хахаха
сдк дека биологија нема да попушти :( знајш на ..... му вика ко студент да си те третирам ова она...јбг |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() не озбилно, нормално дека ќе правиме со вас муабет ![]() ![]() ![]() ![]() само што ќе бидиме по цел ден онлајн... а, меѓусебно по цел ден правиме, и за тоа форум не ни треба ![]() едит: мони, јас на таа не и се плашам.... ми помина сиот страв лани кога одговарав последниот час за да не одам на полагање ![]() Изменето од volkswagen - 10.Јануари.2010 во 17:30 |
||||
![]() |
||||
|||
абе чоек од кај знајш ако ме боли грлото и сл (недајбоже) че си пишуваме на форум муахахахаха :) edit: остај ја бе шо знај нека прај ![]() Изменето од s_girl - 10.Јануари.2010 во 17:32 |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 515516517518519 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |