![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 514515516517518 717> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...malku... pak ke si odam... mi se spie...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
А да си седнеме овде на по една пијачка.....видете колку е убав амбиентот...
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... dobro bre decki...zoshto mi prajte vaka... pa znaete deka sum cvrst karakter
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
wooow epten mi se dopagja, bash po moj vkus
![]() mama ma ti pa sho si takva nedruzeljubiva, nie vredni, vredni da ti ugodime, ti ke si odish, e ne moze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ајде мамамд кај се пропишта ова.....на кратко само....а ако дојдат виолини на увце не гарантирам
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() i violini porachav, specijalno za mamamd ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...moz tuka i ja da se uklopam u atmosferata...kao leva polutka...
![]() PS.koj ne saka nemora da chita, posho eksplicitno nema nisho i direktno, a koj saka moz da si ide u starachki dom-e taka...ahahahahhaa ![]() |
|
![]() |
|
Масата за мерак сервирана а еве ја и музиката....
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
well da ti bil leva polutka, ah bre od kaj go najde ova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKE dzabe se machevme, mamamd ni pobegna...
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...baby, sakaat da me likvidiraat zato ja leva polutka, znaesh ona koa ke te zakolat pozadi grb i te delat na desna i leva polutka, e levata ide kaj kasapite sekogash ja zimaat, posho leva bila de... ![]() |
|
![]() |
|
mamamd si legna a eve gi idat so pijackata ...greota e sega i nie da staneme
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
pazi toa grbot togash
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 514515516517518 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |